Dursun'dan Hergün'e kutlama ziyareti

İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman'ı ziyaret ederek Hergün'ün kuruluşunun 13. Yılını kutladı.

Dursun'dan Hergün'e kutlama ziyareti

İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman’ı ziyaret ederek Hergün’ün kuruluşunun 13. Yılını kutladı. Sohbet havasındaki ziyarette Hergün Gazetesi’nin kuruluşunun 13. Yılını kutlayan Dursun, “Bartın'da basının doğru ve hızlı haberciliğinin ilkeli yayıncılığının en önemli unsurlarından biri olan gazetenizin objektif, tarafsız ve kişi haklarına saygılı yayınlarının daha uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz. Bu vesileyle 12 yıl önce yayın hayatına başlayan Hergün Gazetesinin kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Sizin nezdinizde gazete tüm çalışanlarınıza başarılarla dolu nice yıllar diliyorum” dedi.

Karaman: “Teminimiz uzun yıllar yayın hayatımızı sürdürmek”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihal Karaman ise “Öncelikle bu nazik ve bizim için çok anlamlı olan bu ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Bizi bu önemli günümüzde unutmadınız. Bu bizi hem mutlu hem de onure etti. Ayrıca bu iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ediyorum. Bizim de tek temennimiz halkımızın ve siz değerleri yöneticilerimizle ilgisi ve destekleriyle daha nice uzun yıllar yayın hayatımızı sürdürmek. Şuana kadar gerek halkımızın gerekse sizlerin bize gösterdiği teveccüh için de ayrıca teşekkürü bir borç bilirim” şeklinde konuştu.