Mecliste Temmuz maratonu başladı

İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun başkanlığında bir kez daha toplanan İl Genel Meclisi Üyeler, Temmuz gündemini görüşmeye başladı. Meclis ilk toplantıda Esenler Köyü İmar Planlarıyla ilgili dosyayı kabul etti.

Mecliste Temmuz maratonu başladı

İl Genel Meclisinde Temmuz gündemi maratonu başladı. Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun başkanlığında bir kez daha toplanırken Başkan Dursun ilk toplantı da “Sevgi, yardımlaşma ve iyiliğe dair her şeyin dalga dalga insanlığı sardığı bir Kurban Bayramını daha geride bıraktık. Daha güzel, sağlıklı günlerde Kurban Bayramını yeniden idrak etmeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu gereği her ayın ilk haftasında toplanan İl Genel Meclisi,  geçmiş aylarda olduğu gibi yine Temmuz ayında da 5 günlük iş takvimi içerisinde Bartın’ın büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacak kararlara imza atacağız. Meclis gündemlerini oluştururken her zaman içeriği önem arz eden gündemlerle çalıştık. Aynı hassasiyetin Temmuz ayı gündemine de yansıdı” dedi.

Esenler Köyü İmar Planları kabul edildi

Temmuz gündemine ilerleyen günlerde ilave maddelerin olabileceğini ifade eden Kenan Dursun “Temmuz ayı meclisinde önemli gündem maddeleri var.  İlerleyen birleşimlerde de ilaveler olabilecek. Haziran ayı meclis toplantılarının ardından ihtisas komisyonlarına havale edilen dosyalar,  Meclis Başkanlığına ulaştı.  Komisyon çalışmalarında büyük bir özveri ve gayretle çalışan başta komisyon başkanları olmak üzere komisyonlarda görev alan tüm meclis üyelerine göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  İlk gündem maddesi olarak Esenler Köyü İmar Planları ile ilgili İmar ve Bayındırlık komisyonu raporunun Mecliste okunmasının ardından Meclisin işarı oylarına sunularak oy birliği ile kabul edildi. 5 gün sürecek olan meclis toplantılarımızda alınacak olan tüm kararların şimdiden Bartın'ımıza ve Özel İdaremize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.