Kurumlar mercek altında

Kurum denetimlerine ara vermeden devam eden Bartın Valisi Nurtaç Arslan, bu kapsamda İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Karayolları 156. Şube Şefliği ve şehir merkezinde Kemerköprü Mahallesinde yeni binasında hizmet vermeye başlayan Başkent Elektrik Bartın Müdürlüğü'nü ziyaret ederek hem çalışanlara kolaylıklar diledi hem de incelemelerde bulundu.

Kurumlar mercek altında

Kurum denetimlerine ara vermeden devam eden Bartın Valisi Nurtaç Arslan, bu kapsamda İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Karayolları 156. Şube Şefliği ve şehir merkezinde Kemerköprü Mahallesinde yeni binasında hizmet vermeye başlayan Başkent Elektrik Bartın Müdürlüğü’nü ziyaret ederek hem çalışanlara kolaylıklar diledi hem de incelemelerde bulundu. İlk olarak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Arslan, kurum tarafından yapılan çalışmalar, olası bir afet durumunda hayata geçirilecek uygulamalar ile acil durumlara ilişkin eğitim faaliyetleri hakkında İl Müdürü Mustafa Hüseyinpaşaoğlu’ndan bilgi aldı.

Karayolları ve Başkent EDAŞ’ta inceleme

Ardından Karayolları 156. Şube Şefliğine geçen Nurtaç Arslan, Şube Şefi Hakan Özdeğirmenci’den kurumun yürüttüğü hizmetler, devam eden çalışma ve projelerle ilgili bilgi alırken personele de çalışmalarında kolaylıklar diledi. Kemerköprü Mahallesinde yeni binasında hizmet vermeye başlayan Başkent Elektrik Bartın Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Arslan, BEDAŞ İşletme Müdürü Ali Fuat Aslan’la birlikte binayı gezerek çalışanlara yeni hizmet binalarının hayırlı olmasını diledi.

Yılın son asayiş toplantısı

Nurtaç Arslan aynı zamanda Valilikte yılın son Asayiş ve Güvenlik Toplantısı gerçekleştirdi. Garnizon Komutanı, Vali Yardımcısı, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutan Vekilinin katıldığı toplantıda Bartın genelinde meydana gelen uyuşturucu, hırsızlık ve dolandırıcılık olayları başta olmak üzere asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar değerlendirildi.