Kozcağız'da doğalgaz çalışmaları başladı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Beldesinde doğalgaz çalışmalarının başladığını açıkladı. Grup Başkan Vekili Tunç, 'Bartın şehir merkezini doğalgaza kavuşturduk. Şimdi sıra ilçe ve beldelerimizde' dedi.

Kozcağız'da doğalgaz çalışmaları başladı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Beldesinde doğalgaz çalışmalarının başladığını açıkladı. Grup Başkan Vekili Tunç, “Bartın şehir merkezini doğalgaza kavuşturduk. Şimdi sıra ilçe ve beldelerimizde. Kozcağız’da doğalgaz çalışmaları şehir merkezinde başladı.  Doğalgaz hattı geçişi için şehir merkezinde yatay sondaj çalışmalarına başladık. Diğer bir ekip de Çeştepe'den itibaren çalışmalarına devam ediyor. Kozcağız’lı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bartın’daki diğer ilçe ve beldelerimiz için takiplerimiz devam ediyor” dedi.

Karaman’dan Kozcağızlılara “anlayışlı olun” çağrısı

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman da çalışmalarla ilgili “Doğalgaz hattı geçişi için şehir merkezinde yatay sondaj çalışmalarına başladık. Diğer bir ekip de Çeştepe'den itibaren çalışmalarına devam ediyor. Hemşehrilerimizden inşaat çalışmaları sırasında anlayışlı olmalarını rica ediyorum” ifadelerinde bulundu.