Tunç, AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantına katıldı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kızılcahamam'da gerçekleşen AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantına katıldı.

Tunç, AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantına katıldı

Tunç yaptığı açıklamada; AK Parti 30. İstişare-Değerlendirme Toplantımızı tamamlayarak milletimiz ve ülkemiz için çok verimli ve faydalı bir çalışmayı daha geride bıraktık. Bu millet AK Parti’yi çeyrek asra yakın iktidarda tutuyorsa, istişare kültürünü terketmediği, milletinin sesine kulak verdiği içindir.” İfadelerinde bulundu.

Dış politikadan ekonomiye, tarım ve enerji politikaları, Teşkilat ve TBMM Yasama çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıyı değerlendiren Milletvekili Tunç, “İstişare, AK Parti’nin en bariz geleneği, 20 yıldır milletten aldığı güçle ülkemizi yöneten AK Kadroların en önemli özelliği birlik-bütünlüğü. Dünyanın en tecrübeli, en cesur, en kararlı, en çalışkan liderine sahip olmamız en büyük şansımız.”Diyerek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantımızın kapanış konuşmalarında çalışan ve emekli memurlarımıza meslek ayrımı yapmadan 3600 ek gösterge müjdesi ile çiftçilerimize buğday alım fiyatı müjdesi verdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın 3600 ek gösterge müjdesi: “Çalışan ve emekli memurlarımızla ilgili 3600 ek Gösterge çalışmasını tamamladık ve meclise sunma noktasına getirdik. 4 meslek grubunu değil, 5 milyonu aşkın memuru kapsayan düzenlemenin sonuna geldik. Detaylar yarın kabine toplantısı sonrası verileceğini belirtti.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dan çiftçilerimize müjdesi:

"TMO, sert ekmeklik buğdaya bu yıl ton başına 6 bin 50 lira alım ve Bakanlığımızın ödeyeceği 1000 lira prim bedeli olmak üzere toplam 7 bin 50 lira ödeme yapacak”