KOSGEB'le TSO'da toplantı

KOSGEB Bartın İl Müdürü Gökhan Akdaoğlu ve Kobi Uzmanı Arif Gök, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. TSO Başkanı Halil Balık toplantıyla ilgili 'Bölgemizdeki KOBİ'lerin rekabet güçlerinin arttırılması ve uluslararası işbirliği fırsatlarına ulaşmaları konusunda çalışmalar önem arz etmektedir' dedi.

KOSGEB'le TSO'da toplantı

KOSGEB Bartın İl Müdürü Gökhan Akdaoğlu ve Kobi Uzmanı Arif Gök, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.  KOSGEB yetkililerini Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Bartın TSO Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları S. Cem Yıldız ve M. İlker Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Keramettin Şenkal ile Genel Sekreter Ahmet İncekara karşıladı. TSO makamında yapılan bu toplantının konuşmasında İl Müdürü Gökhan Akdaoğlu KOSGEB tarafından sunulan teşviklerden bahsederek,  AB KOBİ haftası hakkında bilgiler paylaştı.

Balık: “Tüm verimli yaklaşımları uyguluyoruz”

Başkan Halil Balık öncelikle bu nazik ziyaret için Akdaoğlu’na ve Gök’e teşekkürlerini ileterek en kritik konulardan birinin finansman erişimi olduğunu ifade etti. Hayallerini gerçekleştirmek isteyenlerin kendi işlerini yapmaktan korkmamaları gerektiğini vurgulayan Başkan Balık “Bölgemizdeki KOBİ’lerin rekabet güçlerinin arttırılması ve uluslararası işbirliği fırsatlarına ulaşmaları konusunda çalışmalar önem arz etmektedir. Bu çalışmaları Bartın TSO olarak her zaman destekliyoruz ve üyelerimizin bu imkanlardan faydalanması için tüm verimli yaklaşımları uygulamaya devam ediyoruz.” dedi.

Karşılıklı fikir ve izlenimlerin aktarıldığı toplantı, dilek ve temenniler ile sona erdi.