Kooperatif yöneticilerine yılın son eğitimi

Bartın Tarım ve Orman Müdürlüğünce her yıl gerçekleştirilen Kooperatif Yöneticileri Eğitim Seminerinin bu yılki ayağı tamamlandı. Seminerden Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) ve Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında verilen desteklerden kooperatiflerinde faydalanması istendi.

Kooperatif yöneticilerine yılın son eğitimi

Bartın Tarım ve Orman Müdürlüğünce her yıl gerçekleştirilen Kooperatif Yöneticileri Eğitim Seminerinin bu yılki ayağı tamamlandı. Müdürlükteki seminere Tarım ve Orman İl Müdürü Yasın Önder, Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Oktay Acıbal, OR-KOOP Zonguldak Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Satılmış Girgin, OR-KOOP Merkez Birliği Genel Müdürü Erdem Kaplan, Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Ün, kooperatif başkanları, yönetim ve denetim üyeleri katıldı.

Önder: “Kooperatiflerimiz de desteklerden faydalanmalı”

Müdür Önder Seminerde "İlimizde uygulanmakta olan Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) ve Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında önemli destekler vermekteyiz. Kooperatiflerimizin de bu desteklerden faydalanması ve bunun için projeler geliştirmeleri en büyük temennimiz” dedi.

Seminerde Tekniker Refik Yüksel "Kooperatif Bilgi Sistemi, Tarımsal Örgütlerin Derecelendirilmesi ve Ana Sözleşme Değişiklikleri", OR-KOOP Merkez Birliği Genel Müdürü Erdem Kaplan “Ormancılık Faaliyetleri” Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Ün "Kooperatif Kanununda Yapılan Değişiklikler" konularında, Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Oktay Acıbal kooperatifleri yapılabilecek projeler hakkında bilgilendirdi.