Kenan Dursun'un acı günü

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun'un kayınpederi İbrahim Çöke Ozan son yolculuğuna uğurlandı.

Kenan Dursun'un acı günü

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun'un kayınpederi İbrahim Çöke Ozan hayatını kaybetti. Merhum İbrahim Çöke Ozan için Gürgenpınarı’nda cenaze töreni düzenlendi. Törene İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Bartın Valisi Nurtaç Arslan, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, başta olmak üzere çok sayıda isim katıldı. İbrahim Çöke Ozan Gürgenpınarı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanına defnedildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; 

'Kayınpederim İbrahim Çöke Ozan'i bugün hakka uğurladık. Bizleri bu zor günümüzde yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan, cenazemize iştirak eden, mesajla ve telefonla taziyede bulunan tüm büyüklerimize, Milletvekillimiz Sayın Yılmaz Tunç'a, Bartın Valimiz Sayın Nurtaç Arslan'a, kamu yöneticilerimize, Siyasi Partilerimizin her kademedeki tüm yöneticilerine, Meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, STK mensuplarımıza, Din görevlilerimize, tüm dost ve akrabalarımıza aile olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca Bartın Devlet Hastanesi yoğun bakımında hastamızı üç gün boyunca hayata döndürmek için büyük çaba harcayan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürü borç biliyoruz.Allah (C.C) razı olsun' dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da “Bartın İl Genel Meclisi Başkanımız Kenan Dursun'un kayınbabası İbrahim Çöke Ozan amcamızı Gürgenpınarı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Saraylı Köyünden Hakk'a uğurladık. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, yakınlarına sevenlerine sabır diliyorum” paylaşımında bulundu.

Bartın Hergün Gazetesi olarak Merhum'a Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz.