Kalaycı 'Milletimizle aramızdaki gönül bağını koparamayacaklar'

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Turhan Kalaycı, 'Ne yaparlarsa yapsınlar milletimizle aramızdaki gönül bağını koparamayacaklar. Bizler de bu inancın karşılığı olarak 21 yıldır olduğu gibi geceli gündüzlü ülkemiz için, milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Kalaycı 'Milletimizle aramızdaki gönül bağını koparamayacaklar'

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren ve her gün vatandaşlarla iç içe olan Kalaycı, AK Parti’nin hizmet ve icraat partisi olduğunu vurgulayarak “2002’de bu yana ülkemizde eser siyaseti yapıyoruz. Yapılamayan hizmetleri tek tek hayata geçiriyoruz. Başkalarının hayal bile edemeyeceği yatırımları hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. 2002’den önce ülkemizi krizlerin ortasında bırakanların, milletin kaynaklarını heba edenlerin hazmedemediği budur. Devletin kaynaklarının milletimiz için harcanmasıdır. 2002’de tabiri caizse, yatırım olarak, ekonomi olarak enkaz halde bir Türkiye devralmıştık. IMF kapılarında memurunun, emeklisinin maaşını ödeyebilmek için borç kapılarında dolaşan, gecelik faizlerin yüzde 7 bin 500’lere çıktığı, insanların bir gecede 2-3 kat fakirleştiği Türkiye’den, mega projeler üreten ülke konumuna ülkemizi getiren AK Partimizdir.” Dedi.

“Hedefimiz güçlü ve büyük Türkiye”

Muhalefetin oy için yapılamayacak vaatleri de sıraladığını ifade eden Kalaycı, “Ülkemizi yıllarca dar boğazlara düşürenlerin, en basit bir yatırımı bile 20 yılda yapamayanların sözlerine aldanmayın. 2002 Türkiye’si ile 2022 Türkiye’sini kıyaslamak mümkün mü? Neden bu yatırımları yapmadılar? Neden memur, emekli maaşını ödeyebilmek için IMF’ten borç peşinde koştular? Vergi geliriniz mi yoktu? Amaçları hizmet değildi, amaçları milletimize yatırım değildi. 2002 öncesini yaşayan, bilen vatandaşlarımız ülkemizi nereden nereye götürdüğümüzü çok iyi biliyor. İstedikleri kadar algı yapsınlar. Milletimiz gerçeklerin fakında. Cumhuriyet tarihinden 2002’ye kadar yapılan yatırımların kat ve kat fazlasını 20 yılda yapan AK Parti’mizi milletimizin gönlünden silemezler. İnşallah 2023 yılında da bu hizmetlerin karşılığını alacak, son yılda olduğu gibi milletimizin teveccühü ile kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Bizim hedefimiz belli. Hedefimiz güçlü ve büyük Türkiye. Hedefimiz 2053, 2071 vizyonudur, Türkiye Yüzyılı vizyonudur. Bunu da milletimizle el ele, kol kola yapmaya devam edeceğiz. İnşallah 14 Mayıs’ta da Bartın’dan 2 milletvekili ile bu yürüyüşümüze en güçlü desteği vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“AK Parti varsa her zaman çözüm vardır”

Muhalefetin sözlerine bakmadan milletin lehine olan her şeyi yapmaya devam edeceklerini ifade eden Kalaycı, “Türkiye'yi yeniden onaran Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye'de 2002’den bu yana büyük bir devrimi gerçekleştirmiştir. Seçimle yenemediler ve bu yürüyüşü durdurmak için çok sayıda girişimde bulundular. Sandıkta elde edemediklerini sokak eylemleri ile yargı ve ordu içerisindeki işbirlikçileri ile gerçekleştirmeye çalıştılar.  2003-2004’lerde cumhuriyet yürüyüşleri, 367 garabeti, gezi kalkışması, 17/25 Aralık yargı darbesi girişimi ile başlayan süreci milletimize kurşun sıkmaya götüren 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar taşıdılar. Ülkemiz için, milletimiz için muhalefet yapacaklarına, iktidar hırsı yüzünden ülkemizin aleyhine olan her oluşuma destek verdiler, vermeye de devam ediyorlar.  Seçimde bile milletimizin güzünün içine baka baka terör destekçileri ile ittifak içerisinde hareket ediyorlar. Milletimiz nasıl ki 2002’den bu yana bu kirli oyunları bozduysa önümüzdeki seçimde de bozacaktır. 14 Mayıs’ta bir kez daha ülkemizi eski kriz ortamına sokmaya çalışanlara milletimiz 21 yıldır olduğu gibi dur diyecektir. Bundan şüphemiz yoktur. Çünkü AK Parti varsa her zaman çözüm vardır” ifadesini kullandı.