Kalaycı, gün birlik günü

Aday adayı olduğu günden bu yana da çalışmalarını sürdüren Kalaycı, son olarak Kurucaşile İlçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, hem sohbet edip, hem de talepleri dinledi.

Kalaycı, gün birlik günü

Haber Merkezi 
Ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgi ve alakası ile karşılanan Kalaycı, AK Parti Kurucaşile ilçe teşkilatı ile de toplantıda bir araya geldi. Kalaycı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin önemine dikkat çekti. Yapılacak olan seçimlerin Türkiye’nin daha da ileriye gidebilmesi için hayati öneme sahip olduğunu kaydetti. 21 yıllık AK Parti iktidarında elde edilen kazanımların sürmesi için vatandaşlardan sandıkta, hizmetten yana, icraattan yana oy kullanmalarını isteyen Kalaycı, “İnanıyoruz ki, milletimiz karalamalara, algılara, boş vaatlere inanmayacaktır. Çünkü bol keseden vaatler verenlerin bu ülkeye geçmişte hayrı dokunmamıştır, bundan sonra da dokunmayacaktır. Çünkü açıkladıkları vaatlerde bile ülkemizin büyümesine yönelik bir açıklama yok. Amerika, Avrupa Birliği ne isterse, FETÖ, HDP ne isterse o vaatleri yerine getirme sözü var” dedi. 
“Gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz”
AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak her zamankinden daha fazla kenetlenmeye ihtiyaç olduğuna da vurgu yapan  Kalaycı,
 “Gün birlik günüdür. Tüm teşkilatlar olarak bu seçimden de zaferle ayrılacak ve 2053-2071 hedeflerine doğru Türkiye yüzyılı vizyonu 
ile koşar adımlarla ilerlemeye 
devam edeceğiz. Biz de bu yolda 
ne görev verilirse verilsin, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 
Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde tam bağımsız, dünya da söz sahibi bir ülke konumumuzu tescilleyecek, mazlumların sesi, gözü kulağı olmayı sürdüreceğiz. Tüm teşkilatlarımız da bu anlayışla görevdedir. Çünkü AK Partili olmak bunu gerektirir. Partimizin en üst kademesinden, mahalle temsilcisine kadar bu bilinçle çalışacağından şüphemiz yoktur” şeklinde konuştu.
 

Kalaycı, gün birlik günü
Kalaycı, gün birlik günü
Kalaycı, gün birlik günü