Kalaycı: 'Gönülden hizmet ediyoruz'

Bartın kent merkezi başta olmak üzere ildeki her noktaya ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Turhan Kalaycı, 'Partimizi milletimizin gönlünden atamazlar. Çünkü milletimizi karşılıksız seviyor, gönülden hizmet ediyoruz' dedi.

Kalaycı: 'Gönülden hizmet ediyoruz'

Yoğun ziyaret programını sürdüren ve her gün bütün mesaisini vatandaşlarla iç içe olmak için harcayan Kalaycı, “Bu yolculuk bizim milletimize olan aşkımızın hikayesi. Ayrımız gayrımız yok. Gönülden gönüle çoğalan bir ak sevdamız var. Çünkü AK Partili olmak demek milleti ile iç içe olmak demektir. AK Partili olmak demek, çok çalışmak demektir. Vatandaşlarımız da her şeyin farkında. Kimin hizmet üretip, kimin üretmediğini, kimin icraat yapıp, kimin iftira, karalama siyaseti yaptığını çok iyi biliyor. Biz de sözde değil, icraatta lider olan anlayışımızla geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sürdürmeye de devam edecek, ülkemizin son 21 yıldaki kazanımlarını koruması, hedeflerine ilerlemesi için elimizden geleni yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

“İnsanımız her şeyin en iyisini hak ediyor”

AK Parti’nin hizmet odağında milletinin bulunduğunu kaydeden Kalaycı, “2002’den bu yana her şey ülkemiz için, her şey milletimiz için dedik ve geceli gündüzlü çalışmaya devam ediyoruz. İnsanımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz de bunun için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Tüm bunları yaparken de ekonomimize ve birliğimize yapılan saldırılarla mücadelemizi sürdürüyoruz. Biz de görev olarak verilen desteği en iyi şekilde değerlendirip, ülkemiz için milletimiz için icraata dönüştürmeye de devam edeceğiz. Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarının yapıldığı 21 yılı geride bıraktık. Önümüzde de gidecek daha çok yolumuz var. 2023 seçimleri de bu noktada büyük önem arz ediyor. Bir yanda 2053, 2071 hedeflerine koşan AK Parti ve Cumhur ittifakı, diğer yandan tek ortak noktaları Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı olan düşmanlıkları devlet düşmanlığına kadar inmiş olan partiler. Tek dertleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek, başka hedefleri yok. Dertleri milletimiz değil, dertleri ülkemiz değil. Dertleri kendi çıkarları, kirli emelleri” şeklinde konuştu.

“Bizim muhatabımız milletimizdir”

AK Parti’nin hizmet anlayışında olduğunu da ifade eden Kalaycı, “Bizi yolumuzdan döndürmek isteyenler olacaktır. Bizi karalamak isteyen, yapılan hizmetleri küçümsemeye çalışanlar daima olacaktır. Oluyor da. Yapacaklarını anlatmaktan yana, işleri güçleri yapılan eserleri, hizmetleri karalamak olan, ya da sahiplenmek olan bir muhalefete sahibiz. Ama biz onlara bakmayacağız. Çünkü bizim muhatabımız bize 21 yıldır desteklerini esirgemeyen, her seçimde bizi birinci parti yapan milletimizdir. Biz hesabımızı milletimize veririz. İcazetimizi de milletimizden alırız. Biz bir hizmet üreteceksek büyükelçilerden, terör uzantılı örgütlerden değil, milletimizden onay alırız. Bizimkisi büyük Türkiye, güçlü millet sevdası. 14 Mayıs’ta da Bartın’dan iki milletvekili çıkartacak ve Türkiye Yüzyılı vizyonumuza en güçlü desteği vereceğiz. Milli projelerin sürmesi, mega projelerin devam etmesi, çözülemez diye sorunların çözülmesi için 21 yıldır olduğu gibi tek adres AK Partimizdir, cumhur ittifakımızdır” şeklinde konuştu.