Kalaycı 'Geçim zamanı da vatandaşlarımızla iç içeyiz'

Bartın'da teşkilat mensupları ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam eden AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, 'Seçim zamanı değil, geçim zamanı da vatandaşlarımızla iç içeyiz. Yüz yüze gönül gönüle vererek bir ve beraber olmaya, daha güzel yarınlar için hemşehrilerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Durmak yok yola devam' dedi.

Kalaycı 'Geçim zamanı da vatandaşlarımızla iç içeyiz'

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, teşkilat mensupları ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. AK Parti’nin her zaman milletinin yanında olduğunu ifade eden Başkan Kalaycı, “Çünkü AK Parti milletin ta kendisidir. AK Parti milletimizin kurduğu ve milletimizin arzularının gerçekleştirildiği partidir. 2002’den bu yana yaptığı çalışmalarla, ürettiği eserlerle, çözdüğü sorunlarla da bunu her zaman kanıtlamış, bunun sonucunda da girdiği her seçimden zaferle ayrılmıştır. İnşallah ayrılmaya da devam edecektir” dedi.

“Bunların amacı belli, ülkemizi kaosa sürüklemek”

 6’lı masa ittifakının da ülkeyi yönetemeyeceğini ifade eden Turhan Kalaycı, “Herkes adaylarının kim olacağını merak ederken en son 6 kişiyle ülkeyi yöneteceğiz diye karar aldılar. Her gün insanımızla dalga geçer gibi açıklama yapıyorlar. Biz Cumhurbaşkanlığı sistemini istikrarı devamı için, ülkemizde 6 ayda, 1 yılda seçimler yenilenmesin, koalisyon sistemi ülkeye zarar veriyor diye getirttik. En son Cumhurbaşkanlığı sistemini de koalisyonun da koalisyonuna çevirmeye karar verdiler. Cumhurbaşkanı adayı gösterecekler ama gösterdikleri kişi ülkeyi yönetemeyecek. Ülkeyi bunlar yönetecek. Cumhurbaşkanı bunların genel sekreteri olacak, noteri olacak, oyuncağı olacak. Dediklerini de yapmazsa ülkeyi krize sokacaklar. Böyle bir garabeti bir de çıkıp ballandıra ballandıra anlatıyor, “Dediğimizi yapmazsa kriz çıkartırız” diye tehdit savuruyorlar. Böyle bir muhalefetle karşı karşıyayız. Cumhurbaşkanı adayları değil, 6 kayyum olarak ülkeyi bunlar yönetecekler. Bunların 6’sı da farklı siyasi ve hayat görüşündeler. Allah aşkına nasıl yöneteceksiniz ülkeyi? İl Müdürünü atarken 6 kişi de tek tek onay mı verecek? Ülkemiz Allah göstermesin olası bir savaşın eşiğine gelince yüzde 0,3’lük parti karşı çıksa ne yapacaklar? Seçilemeyeceklerini biliyor, yerlerine kukla arıyorlar. Bunların amacı belli. Ülkemizi kaosa sürüklemek. 2002 öncesi kaos dönemlerini geri getirmek. Ülkemizin kazanımlarını yok etmek. Bunların amacı kendilerini yüceltmek. Milletimizi süründürmek. Oyu millet verecek, ülkeyi altı tane kayyum yönetecek. Millet ülkeyi yönetecek cumhurbaşkanı arıyor, bunlar cumhurbaşkanını yönetecek altı kişinin derdine düşmüş. Bu akıl tutulmasının bedelini de millet ödeyecek. Ama milletimiz bu oyunlara gelmez. Bu oyunları inşallah 2023 seçimlerinde bozacaklar, Cumhur İttifakı ile yola devam diyecekler” şeklinde konuştu.

 “Milliyetçiliğin adresi Cumhur İttifakıdır”

Milliyetçi oylara talip olan partilerin de amaçlarının ortaya çıktığını kaydeden Kalaycı, “Biz değil, partilerinden ayrılıp yavru muhalefetin yavrusu parti kuranlar söylüyor. Kandil’e gidip PKK ile masaya oturup taleplerini dinleyeceklermiş. Hem milliyetçiyim diyeceksiniz, hem de PKK ile terör örgütleri ile masaya oturup çay kahve içip pazarlık yapacaksınız. Hem milliyetçiyim diyeceksiniz, hem de terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın heykelini dikmek isteyenleri cezaevinden çıkartmak için mücadele edeceksiniz. Bunlar çakma milliyetçi, bunlar algı operasyoncusu. Bunlar etle kemik halde olan Cumhur İttifakının oylarını çalmak için ortaya çıkmış sinsi zihniyetlerdir. Bunların derdi, ne vatan ne de milletimizdir. Bunların varsa yoksa dertleri FETÖ’cüleri aklamak, PKK’lıları paklamak, ülkemizin düşmanlarını saklamaktır. Bu ülkede milliyetçiliğin adresi bellidir. Oda Cumhur İttifakıdır” ifadelerini kullandı.