Kalaycı 'Derdimiz milletimiz ve ülkemizin geleceği'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, 'Bizim derdimiz milletimiz ve ülkemizin geleceği. Bu uğurda yorulmadan, dinlenmeden mücadelemizi sürdüreceğiz' dedi.

Kalaycı 'Derdimiz milletimiz ve ülkemizin geleceği'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı seçim çalışmalarına yoğun şekilde devan etti. Her gün bütün mesaisini vatandaşlarla iç içe olmaya ayıran ve yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Kalaycı, gönül işi yaptıklarını belirterek, “Bizim derdimiz milletimiz, bizim derdimiz devletimiz, bizim derdimiz insanlarımızın geleceği. Arzumu da hedefimiz de insanlarımıza daha güzel bir gelecek oluşturmak. 21 yıldır yaptığımız hizmetleri daha ileriye götürmek. Ülkemizin kazanımlarının devamını sürdürürken, şahlanış dönemiyle güçlü Türkiye’yi daha hızlı bir şekilde inşa etmek” dedi.

“Daha yapacak çok işimiz var”

Sadece seçimde değil, 21 yıldır olduğu gibi her zaman vatandaşlarla bir arada olmayı ve hem projelerini hem de gerçekleri anlatmaya devam edeceklerini belirten Kalaycı, “Bartın’a, Kozcağız’a yönelik daha yapacak çok işimiz var. Bu zamana kadar yaptıklarımızın kat ve kat fazlasını yapmak için inşallah Ankara’ya 2 milletvekili ile gidecek, kentimiz için geceli gündüzlü çalışmaya devam edeceğiz. Bizim Bartın sevdamız var, bizim hemşehrilerimize verilmiş sözümüz var. Bu sözleri de yerine getirmeden ne yorulmak ve ne de dinlenmek var. İnşallah 14 Mayıs’ta milletimiz 21 yıldır partimize verdiği desteği sürdürecek, daha da güçlü bir şekilde sandıktan zaferle ayrılacağız. Milletimizle birlikte el ele Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz. Şahlanış dönemini birlikte yaşayacağız” dedi.

“Şahlanış dönemimiz başlayacak”

Millete hizmet yolunda hayırlı bir yola çıktıklarını da kaydeden Kalaycı, “Bizim yolumuz hizmet yolu. Bizim yolumuz icraat yolu. Bizim yolumuz güçlü Türkiye yolu. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar. Milletimizle bağımızı kopartamayacaklar. Milletimize 21 yıldır olduğu gibi gerçekleri anlatmaya da devam edeceğiz. 21 yıldır cumhuriyet tarihinin en fazla yatırımı yapan, milletimizin yıllarca sürüncemeye bırakılmış sorunlarını çözen AK Partimizdir, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. 14 Mayıs’tan sonra da sorunları çözmeye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla artık şahlanış dönemimiz başlayacak. İnşallah milletimizin de desteği ile Bartın’dan 2 milletvekilliğini de kazanarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a mecliste güçlü bir destek vereceğiz. Ülkemiz için, Bartın’ımız için, milletimiz için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. Destek milletimizden, gayret bizden, başar inşallah Rabbimizden” şeklinde konuştu.