Kalaycı 'Derdimiz millet, işimiz hizmet'

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Turhan Kalaycı, 'Derdimiz millet, işimiz hizmet. 14 Mayıs'tan sonra da milletimiz için devletimiz için, gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz' dedi.

Kalaycı 'Derdimiz millet, işimiz hizmet'

Vatandaşları ziyaretlerine yoğun şekilde devam eden ve teşkilat buluşmalarında da partililerle bir araya gelen Kalaycı, Kozcağız Beldesinde düzenlenen Sahur programında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. AK Parti olarak vatandaşlarla iç içe, gönül gönüle hizmeti ilk 22 yıldır sürdürdüklerini belirten Kalaycı, “14 Mayıs seçimleri büyük önem arz ediyor. Bu seçim terör örgütlerinden, Avrupa’dan talimat alanlarla, milletimiz için ülkemiz için mücadele edenlerin mücadelesi olacak. Koltuk kapma uğruna her türlü kirli ittifaka başvuranlarla, makam ve mevkileri bir kenara bırakıp, insanımız için gecesini gündüzüne katanların seçimi olacak. İnşallah inanıyoruz ki milletimiz 21 yıldır olduğu gibi bu seçimde de hizmetten, icraattan yana oy kullanacak ve hem partimizi hem de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı sandıktan galip olarak çıkartacaktır. Buna inancımız tamdır” dedi.

“6’lı masa tarihin sayfalarına gömülecek”

Muhalefetin il günde itibaren gerçek yüzünü gösterdiğini de ifade eden Kalaycı, “Özgürlükten bahsediyorlar, kendilerine az bir laf söyleyeni, eleştireni hakaretlerle, aşağılamalarla susturmaya, sindirmeye çalışıyorlar. Birisi destek olmasın hemen linç girişimine başvuruyorlar. 6’lı masanın bir ayağı koptu, etmedik hakaret, aşağılama bırakmadılar, ayak geri döndü, hakaretleri aşağılamaları silmeye yok etmeye çalıştılar. Ardından hemen sözde gizli ortaklarına, terörün siyasi ayağına koştular. Eski adayları kendi yolunu çizdi diye şimdi onu linçliyorlar. Bunlar kuzu postu giymiş tilki gibiler. Kendilerinden olmayanı aşağılar, hor görürler.  Biz karşımızdaki ittifakın ne olduğunu, kimler olduğunu bilerek bu yola devam edeceğiz. Biz artık bayrağımızın mücadelesini yapacağız, kurtuluş mücadelesini yapacağız. Türkiye’mizin, Türklerin, İslam Aleminin mücadelesini yapacağız. Mazlum coğrafyaların mücadelesini yapacağız. Bu seçim onun bunun seçimi değil. Önemli olan Türkiye’miz, vatanımız, memleketimiz, birlik ve beraberliğimiz ve Bayrağımız, kutsal davamız, dinimiz, devletimiz. Bizim davamız belli. Bizim davamız millet davası, güçlü Türkiye sevdası. Biz şuna inanıyoruz ki, milletimiz 14 Mayıs’ta yeniden Recep Tayyip Erdoğan diyecek ve 6’lı masayı tarihin sayfalarına gömecektir.” diye konuştu.

“Milletimizin lehine çalışmaya devam”

Muhalefetin sözlerine bakmadan milletin lehine olan her şeyi yapmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Kalaycı, “Türkiye'yi yeniden onaran Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye'de 2002’den bu yana büyük bir devrimi gerçekleştirmiştir. Seçimle yenemediler ve bu yürüyüşü durdurmak için çok sayıda girişimde bulundular. Sandıkta elde edemediklerini sokak eylemleri ile yargı ve ordu içerisindeki işbirlikçileri ile gerçekleştirmeye çalıştılar.  2003-2004’lerde cumhuriyet yürüyüşleri, 367 garabeti, gezi kalkışması, 17/25 Aralık yargı darbesi girişimi ile başlayan süreci milletimize kurşun sıkmaya götüren 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar taşıdılar. Ülkemiz için, milletimiz için muhalefet yapacaklarına, iktidar hırsı yüzünden ülkemizin aleyhine olan her oluşuma destek verdiler, vermeye de devam ediyorlar. Bir yardımcılık bir de bakanlık uğruna kimliklerinden vazgeçtiler. Koltuk sevdası ülke sevdalarının önüne geçmiş haldeler. Halkımızın buna dikkat etmesini istiyorum. Dikkatini bu yöne çekmesini istiyorum. Bu girişimler yüzünden ülkemiz milyarlarca dolar zarara uğratıldı. Derdi millet olan bu girişimleri destekler mi? Nasıl ki 2002’den bu yana bu kirli oyunları bozduysa önümüzdeki seçimde de bozacaktır. Biz buna inanıyoruz” ifadesini kullandı.