Arslan 'Bartın'dan 2 milletvekili çıkaracağız'

Kozcağız belde teşkilatı ile sahur programında bir araya gelerek, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri için İstişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştiren AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, '14 Mayıs akşamı Bartın'dan 2 milletvekili ile Türkiye Yüzyılı vizyonumuza en güçlü şekilde destek olmaya devam edeceğiz' dedi.

Arslan 'Bartın'dan 2 milletvekili çıkaracağız'

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Kozcağız belde teşkilatı ile sahur programında bir araya gelerek, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri için İstişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda yaptığı konuşmada 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin önemine vurgu yapan Arslan, “Teşkilatlar olarak geceli gündüzlü çalışmalarımızı yapacak, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Kentimizin her bir karışını gezecek, icraatlarımızı ve milletimiz için yapacağımız daha nice hizmetlerimizi anlatacağız. İnşallah 14 Mayıs akşamı da Bartın’dan 2 milletvekili ile Türkiye Yüzyılı vizyonumuza en güçlü şekilde destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Bunların baharı milletimiz için kara kıştan beter bir felakettir”

Türk insanının sağduyusuna güvendiklerini ifade eden Arslan, "Milletimizin 14 Mayıs'ta da kendisi, ülkesi ve geleceği için en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. İnşallah bu sürecin sonunda milletin iradesi yine galip gelecek, Türkiye, 20 yıldır aralıksız sürdürdüğü kalkınma ve demokrasi yolculuğunu devam ettirecektir. Türkiye Yüzyılı'nın inşasına kimse set vuramayacaktır. Bizzat kendi ifadeleriyle bir kumar masası olan, birbirlerine pusu kuran, kavgadan, kaostan ve istikrarsızlıktan başka hiçbir vaatleri olmayan yedili koalisyon kesin bir yenilgiye uğrayıp siyasi mevta olacaktır. Algılarla, karalamalarla seçimi kazanacaklarını zannediyorlar ama milletimiz gerçekleri çok net biliyor. Bunların baharı da milletimiz için kara kıştan beter bir felakettir. Milletimizin önceki seçimlerin tamamında olduğu gibi 14 Mayıs'ta da en isabetli kararı vereceğinden şüphe duymuyoruz.” diye konuştu.  

“Şahlanış dönemimiz başlayacak”

Çıraklık, kalfalık, ustalık ve mücadele döneminden sonra yeni bir dönemi başlatacaklarını belirten Arslan, “Doğalgazımız arife günü sisteme girecek. Milli projelerimiz tamamlanmak üzere. Ekonomide raylar yerine oturmak üzere. Bu dönemin adı, şahlanış dönemi. Yapacak daha çok işimiz var. Aşacak daha çok engel var. Ülkemize kazandıracak daha çok hizmetimiz var. Gerçeğe dönüştürecek daha çok hayalimiz var. Hayata geçirecek daha çok projemiz var. Başaracak daha çok hedefimiz var. Yürüyecek daha çok yolumuz var. Bunu da son 21 yıldır olduğu gibi yine beraberce yapacağız. Önceliğimiz her zaman milletimiz. Önceliğimiz her zaman insanımız. Daha dereyi görmeden paçayı sıvayan zafer sarhoşlarına, yeniden azgınlaşan bölücü ve FETÖ'cü alçaklara, Türkiye'yi bir terör koridoruyla kuşatmaya çalışan mihraklara, tuzakları ve oyunlarıyla bu kutlu yürüyüşü durdurabileceklerini sanan herkese bir kez daha yanıldıklarını göstereceğiz” şeklinde konuştu.