Kalaycı'dan Kozcağız çıkarması

Kozcağız'da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, 'Onlar konuşur, biz icraat yaparız. Kozcağız'ı bu zamana kadar yaptığımız yatırımlarla geliştirdik, geliştirmeye de devam ediyoruz. Kozcağızlı hemşehrilerimizin boş vaatlere karnı tok' dedi.

Kalaycı'dan Kozcağız çıkarması

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Turhan Kalaycı ve Yusuf Ziya Aldatmaz Kozcağız’da yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Beldede cadde cadde, sokak sokak gezerek vatandaşlarla temaslarda bulunan Kalaycı ve Aldatmaz’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, gösterilen ilgi ve alakanın Kozcağız’a yapılan yatırımların yanında, her zaman Kozcağızlılarla iç içe olmalarının eseri olduğunu ifade ederek, “Biz 21 yıldır seçimden seçime milletimiz hatırlayanlardan olmadık. Milletimizle sadece seçim döneminde değil, geçim döneminde de iç içeyiz. Çünkü partimiz milletimizin partisidir. Biz ittifakımızı milletimizin, ülkemizin düşmanları ile değil, bu topraklar için emek harcayanlarla, ülkemiz için çalışanlarla, milletimizin kendisi ile yaparız” dedi.

“Milletimizin boş vaatlere karnı tok”

Kozcağızlıların yapılan algı oyunlarına en iyi cevabı 21 yıldır verdiğini de ifade eden Kalaycı, “Milletimizin aklını çelmek için her türlü vaadi veriyorlar. Yeter ki duymasınlar, gerçekleştirebilecekleri, gerçekleştiremeyecekleri ne varsa hemen sıralıyorlar. Bunlar Aydın’da çiftçimize bedava traktörde vaat etmişti. Seçimin ardından televizyonda utanmadan, dalga geçer gibi gülerek ‘Ses getirsin diye söyledik’ listeye koyduk dediler. İstanbul’da, Ankara’da bedava ulaşım, bedava su dediler. Bu illerimiz şu an Türkiye’nin ulaşım ve su da en pahalı kenti oldular. Sözde bu illerin borçlarını da bitireceklerdi, aksine borç batağına sürüklediler. İcraat yapmadan belediyelerin bütçelerini har vurup, harman savurdular. İlimizde de bir belediyeleri var. Bir tane icraatları yok ama devraldıkları borçları kat kat artırdılar. Bu zihniyet bu şekildedir. Sloganlarla, algılarla yönetim peşinde koşarlar. Bunlarda vaat oyu alana kadardır. Oyu aldıktan sonra ne vaatlerini hatırlarlar, ne de seçimde gezdikleri milletimizi hatırlarlar. AK Parti olarak da 21 yıldır verdiğimiz bütün sözleri tutuyoruz, tutmaya da devam edeceğiz. Bizim icraatlarımıza hayalleri bile yetmeyenler, karalama ile algı operasyonları ile boşuna milletimizin aklı çelmeye çalışmasın. Çünkü milletimizin boş vaatlere karnı tok” diye konuştu.

 “Milletimizle bağımızı kopartamayacaklar”

AK Parti’nin milletle olan bağını koparmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini de ifade eden Kalaycı, “Biz 2002’de bu yana ülkemizde eser siyaseti yapıyoruz. Yapılamayan hizmetleri tek tek hayata geçiriyoruz. Başkalarının hayal bile edemeyeceği yatırımları hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. 2002’den önce ülkemizi krizlerin ortasında bırakanların, milletin kaynaklarını heba edenlerin hazmedemediği budur. Devletin kaynaklarının milletimiz için harcanmasıdır. 2002’de tabiri caizse, yatırım olarak, ekonomi olarak enkaz halde bir Türkiye devralmıştık. IMF kapılarında memurunun, emeklisinin maaşını ödeyebilmek için borç kapılarında dolaşan, gecelik faizlerin yüzde 7 bin 500’lere çıktığı, insanların bir gecede 2-3 kat fakirleştiği Türkiye’den, mega projeler üreten ülke konumuna ülkemizi getiren AK Partimizdir. Yeni dönem de inşallah şahlanış dönemimiz olacak. Hem ülkemiz hem de kentimiz şahlanış dönemine başlayacak. Biz de AK Parti olarak 2 milletvekili ile Ankara’da Türkiye Yüzyılı vizyonumuza güçlü bir destek vereceğiz. Bartınlı hemşehrilerimizin icraattan yana, kendilerini düşünenlerden yana oy kullanacaklarına şüphemiz yoktur” şeklinde konuştu.

Kalaycı'dan Kozcağız çıkarması
Kalaycı'dan Kozcağız çıkarması
Kalaycı'dan Kozcağız çıkarması
Kalaycı'dan Kozcağız çıkarması