'Bartın'ın Türkiye Yüzyılı'nın vizyon şehirlerinden biri olacak'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz sanayiden turizme kadar birçok alanda yapılacak yeni yatırımlarla Bartın'ın Türkiye Yüzyılı'nın vizyon şehirlerinden biri olacağını söyledi.

'Bartın'ın Türkiye Yüzyılı'nın vizyon şehirlerinden biri olacak'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Kozcağız beldesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken Abdipaşa beldesinde ise halk iftarına katıldı. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla birebir sohbetlerde bulunan Milletvekili Adayı Aldatmaz, Bartın’ın ilçeleri ve beldeleriyle birlikte büyümeye devam edeceğini belirtti. Bartın AK Parti’ye güçlü desteğini sürdürecek Bartın’ın çehresini ve kaderini değiştiren yatırımlarla büyüyerek Türkiye Yüzyılı’nın vizyon şehirlerinden biri olacağını söyleyen Milletvekili Adayı Aldatmaz, “14 Mayıs seçimleri Türkiye gibi Bartın için de önemli bir dönüm noktası olacak. Milletimiz 14 Mayıs günü sandık başına giderek Türkiye’nin istikrarlı ve kararlı yürüyüşüne devam diyecek. Bartın halkı da AK Parti’ye olan güçlü desteğini sürdürecek. Bartın’ı Ankara’da 2 milletvekili ile temsil etme hakkını bizlere verecek. Halkımızın bu konudaki kararlılığını ve iradesini sahada çok net bir şekilde görüyoruz. Amasra’da, Ulus’ta, Kurucaşile’de, Kozcağız’da, Hasankadı’da, Abdipaşa’da, Kumluca’da ve Bartın’ımıza değer katan tüm köylerimizde bir araya geldiğimiz hemşehrilerimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletine sayısız eserler-hizmetler kazandırmış AK Parti’ye olan güvenini samimiyetle ortaya koyuyor. Bizlerde halkımızın bu kararlı duruşuna karşılık olarak 2 milletvekili ile ilimizi daha ileriye taşıyacak proje ve yatırımların takipçisi olmaya devam edeceğiz. Hizmet çıtasını daha yükseğe taşımak için ne gerekiyorsa yapacağız.” Dedi.

“Bartın bölgesinde lider bir kente dönüşecek”

AK Parti döneminde Bartın’ın sayısız esere kavuştuğunu ifade ederek konuşmasını sürdüren Milletvekili Adayı Aldatmaz, “AK Parti demek dava demek, 20 yıllık bir başarı hikayesi demek. Asırlık hizmetleri 20 yıla sığdıran bu başarı hikayesinin arkasında güçlü bir yönetim, güçlü bir siyasi irade var. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu güçlü siyasi irade Türkiye’yi daha da güçlendirmeye devam edecek. AK Parti’nin 20 yılda Türkiye’yi baştan sona donatan eser ve hizmet siyaseti anlayışı Türkiye Yüzyılı’nda daha da ileri bir noktaya taşınacak. Bugüne dek ülkemizin dört bir yanındaki şehirler gibi Bartın’ımız da; sanayi, turizm, eğitim, sağlık, ulaşım, tarım ve diğer alanlarda sayısız eserlere, dev yatırımlara kavuştu. İlimiz AK Parti’mizin güçlü iradesiyle yeni dönemde de büyük eserlere ve yatırımlara sahne olacak. Alacağı büyük yatırımlarla Türkiye Yüzyılı’nın vizyon şehirlerinden biri Bartın olacak. Bartın’ımız eser ve hizmet siyasetinin devamıyla bölgesinde lider bir kente dönüşecek. Söz sahibi bir şehir olarak anılacak. İstihdam ve kalkınma öncelikli yatırımlarla gençlerimizin önü açılacak. Gençlerimiz gibi kadınlarımıza da iş-istihdam alanında yeni imkanlar doğacak. Kararlıyız ve inanıyoruz, Türkiye Yüzyılı’nda Bartın’ı bir yıldız gibi parlatacağız. Bartın için tek vücut, tek ses olacağız ve birlikte başaracağız.” Şeklinde konuştu.

'Bartın'ın Türkiye Yüzyılı'nın vizyon şehirlerinden biri olacak'
'Bartın'ın Türkiye Yüzyılı'nın vizyon şehirlerinden biri olacak'
'Bartın'ın Türkiye Yüzyılı'nın vizyon şehirlerinden biri olacak'
'Bartın'ın Türkiye Yüzyılı'nın vizyon şehirlerinden biri olacak'