Kalaycı 'Bu zamana kadar yaptıklarımız başlangıçtı'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, 'Bartın 14 Mayıs'tan sonra AK Parti iktidarı ile şahlanış dönemini başlatacak. Bu zamana kadar yaptıklarımız başlangıçtı. 14 Mayıs'tan sonra Bartın için de yeni bir dönemin başlangıcı olacak' dedi.

Kalaycı 'Bu zamana kadar yaptıklarımız başlangıçtı'

14 Mayıs seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı,  “Kentimiz 21 yıllık iktidarımızda köprüsünden tünellere ve yollara, OSB’lerden doğalgaza, okullardan hastanelere kadar son dönemin en büyük gelişim sürecini yaşadı. 2002 yılında bomboş olan Organize Sanayi Bölgemiz şu an 6-7 bin insanımıza iş kapısı oldu. Yaptığımız yatırımlarla boş halde bulunan Organize Sanayi Bölgemiz firmalarla doldu. Sanayicilerimizin yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentimizin alt ve üst yapısını yeniden inşa ederken, insanlarımıza iş-aş kapılarını da açtık. Hükümet olarak bu zamana kadar ne yapılması gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

“Memleketimizin sevdalısıyız”

 Bartın’ın Türkiye Yüzyılında şahlanış dönemine de başlayacağını ifade eden Kalaycı, “Devasa yatırımlarımız devam ediyor. Çevre yolundan, ırmak ıslahına verdiğimiz bütün sözlerimizi tutuyoruz. Çünkü memleketimizin sevdalısıyız. Bartın bizim vazgeçilmez sevdamız. Bu kentte yaşıyoruz ve yaşamaya da devam edeceğiz. Kentimizi vatandaşlarımızla birlikte büyütecek, Bartın’ımızı Batı Karadeniz’in hatta bütün bölgenin göz bebeği haline getirmek için geceli gündüzlü çalışacağız. Destek milletimizden, gayret bizden, başarı Rabbimizden inşallah” şeklinde konuştu.

“İstikrar devam etmeli”

 İstikrarın sürmesinin ülkemizin hedefleri için vazgeçilmez unsur olduğunu dile getiren Kalaycı, “Milletimiz 14 Mayıs’ta oyunlara gelmeyecek, hizmetten yana, milletten yana çalışan AK Partimizi yeniden iktidara taşıyacaktır. Bartın’dan da inşallah 2 milletvekilliğini de kazanarak meclisimizde hem Bartın’ımız için hem de ülkemiz için bütün mesaimizi harcayacağız. Her zaman milletimizin yanında olmaya, onlarla iç içe, gönül gönüle hareket etmeye devam edeceğiz. Çünkü AK Parti demek Türkiye demektir. AK Parti demek icraat demektir. AK Parti demek her zaman çözüm demektir” ifadesini kullandı.