Kalaycı 'Bartın'ımıza Türkiye Yüzyılında çağ atlatacağız'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, 'Yeni yüzyılda da milletimiz için çalışmaya devam edecek, kentimizi sosyal ve ekonomik alanda ülkemizin sayılı illeri arasına sokacağız. Bartın'ımıza Türkiye Yüzyılında çağ atlatacağız' dedi.

Kalaycı 'Bartın'ımıza Türkiye Yüzyılında çağ atlatacağız'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, seçim çalışmalarında hız kesmiyor.  Ziyaretlerine yoğun şekilde devam eden Kalaycı, kent merkezi, ilçe, belde ve köylerde seçim turlarına yoğun şekilde devam etti. Gittiği her bölgede ilgiyle karşılanan Kalaycı, “Milletimiz kimin ülkemiz için, milleti için çalıştığını çok iyi biliyor. Bu da inşallah sandıkta partimizin rekor bir oy oranı ile zaferle ayrılması ile sonuçlanacak. Çünkü sahadan aldığımız ve milletimizin partimize olan ilgisi en üst seviyede. Söz uçar, eserler kalır dedik. Ülkemizin eserlerle donattık. Kentimiz 21 yıllık iktidarımızda köprüsünden tünellere ve yollara, OSB’lerden doğalgaza, okullardan hastanelere kadar son dönemin en büyük gelişim sürecini yaşadı. Hükümet olarak bu zamana kadar ne yapılması gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

“Memleketimizin sevdalısıyız”

Bartın’ın Türkiye Yüzyılında şahlanış dönemine de başlayacağını ifade eden Kalaycı, “Devasa yatırımlarımız devam ediyor. Çevre yolundan, ırmak ıslahına verdiğimiz bütün sözlerimizi tutuyoruz. Biz memleketimizin ve milletimizin sevdalısı, hizmetkarıyız. İcraatlarımızla milletimizin karşısındayız. Bartın bizim vazgeçilmez sevdamız. Bu kentte yaşıyoruz ve yaşamaya da devam edeceğiz. Kentimizi vatandaşlarımızla birlikte büyütecek, Bartın’ımızı Batı Karadeniz’in hatta bütün bölgenin göz bebeği haline getirmek için geceli gündüzlü çalışacağız. Destek milletimizden, gayret bizden, başarı Rabbimizden inşallah” şeklinde konuştu.

“İstikrar devam etmeli”

 İstikrarın sürmesinin ülkemizin hedefleri için vazgeçilmez unsur olduğunu dile getiren Kalaycı, “Ülkemizde Avrasya Tünelinden 1915 Çanakkale köprüsüne, Yusufeli Barajından, Zigana Tüneline, dünyanın ilk İHA ve SİHA gemisi TCG Anadolumuzdan, ATAK helikopterimize, şehir hastanelerimizden, üniversitelerimize, sayısız hizmeti milletimizin ve ülkemizin hizmetine soktuk. Bu hizmetlerimizi yaparken daima tek derdimiz ülkemiz, tek derdimiz siz değerli hemşehrilerimiz, milletimiz oldu. Olmaya da devam edecek. Seçimlerde milletimizin, en doğru kararı bir kez daha vereceğinden şüphemiz yoktur. Bu zamana kadar milletimize hizmetkar olmayı düstur edindik, edinmeye de devam edeceğiz. Pazar günü yapılacak olan seçimlerde sandıktan ülkemizin değerlerine, milletimizin hayallerine aşık anlayış olan AK Partimizin rekor bir oyla zaferle ayrılacağından şüphemiz yoktur. Gayret bizden, destek hamşehrilerimizden, zafer de yüce Rabbimizden inşallah” ifadesini kullandı.