Kalaycı 'Bartın'da 2 milletvekilliğini de kazanacağız'

Kozcağız ve Kumluca Beldelerini ziyaret eden AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Turhan Kalaycı, 'milletimiz güçlü Türkiye'ye, Türkiye yüzyılına evet diyecektir. Biz de Bartın'dan bu kutlu davaya inşallah 2 milletvekili ile güçlü bir şekilde destek olacağız' dedi.

Kalaycı 'Bartın'da 2 milletvekilliğini de kazanacağız'

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Turhan Kalaycı, yoğun ziyaret programlarına devam etti. Bu kapsamda Kozcağız ve Kumluca Beldelerini ziyaret eden Kalaycı, hem teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi, hem de vatandaşlarla buluşup görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Kalaycı, “Biz seçimden önce neysek, seçim sürecinde de, sonrasında da vatandaşlarımızın daima yanındayız. Onlarla iç içe, gönül gönüle olmaya özen ve gayret gösteriyoruz. Çünkü ne yapıyorsak milletimiz için ülkemiz için yapıyoruz. Bizim derdimiz milletimizin, ülkemizin geleceği. Milletimiz ve ülkemiz için daha yapacak çok işimiz var. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Bu yolu milletimizle yürüyecek, onların talep ve isteklerini dinleyecek ve ülkemizi söz verdiğimiz şekilde hedeflerine ulaştıracağız. Çünkü milletimizi dinliyor, milletimizin taleplerini yerine getiriyoruz.” dedi.

“Milletimiz Türkiye Yüzyılı’na evet diyecektir”

AK Parti’nin yapılacak olan genel seçimlerde de zaferle ayrılacağına emin olduklarını kaydeden Kalaycı, “Çünkü, 2002 yılından bu yana 21 yıllık süreçte ülkemizin sorunlarını tek tek çözdük ve çözmeye de devam ediyoruz. Ülkemiz Türkiye’nin yüzyılında da şahlanışını sürdürecek, dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi olma yolunda önemli adımları, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milletimizle birlikte atacağız. Çünkü milletimizi, ülkemizi düşünen bir liderimiz var ve AK Parti kadroları var. Bu yüzden de eminiz ki, Allah’ın da izniyle milletimiz güçlü Türkiye’ye, Türkiye yüzyılına evet diyecektir. Biz de Bartın’dan bu kutlu davaya inşallah 2 milletvekili ile güçlü bir şekilde destek olacağız” diye konuştu.

“AK Parti varsa her zaman çözüm vardır”

Muhalefetin çalışanlar ve maaşlar üzerinden algılarının da boş çaba olduğunu kaydeden Kalaycı, “2002 yılına kadar asgari ücret dolar bazında 65 ila 180 dolar arasında git gel yaptı. AK Parti döneminde maaşlı vatandaşlarımızın alım gücü artmıştır. Sadece 1990 ve 2000’li yılları kıstas alsak bile asgari ücretin en fazla dolar bazında 183 doları gördüğünü bütün milletimiz biliyor. O dönemlerde asgari ücretlimiz kan ağlıyordu. Asgari ücrette refah artışını da getiren partimizdir. Şu an dolar bazında da o yıllara göre 2, 2,5 kat artış sağladık. İstedikleri kadar algı yapsınlar gerçekler açık bir şekilde ortadadır. Yine Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan emekli maaşlarına yönelik müjdesini geçtiğimiz günlerde verdi. Bu müjdeler bitecek mi, hayır. Çünkü milletimizin sorunlarını çözecek parti AK Partidir, anlayış Cumhur ittifakı anlayışıdır. 2023 yılında hedeflerimiz ortadadır. Olası aksiliklerde de yapacaklarımız bellidir. Nasıl ki bu yılın ikinci yarısında ara zam yaptıysak, önümüzdeki yıl da ara zamla vatandaşlarımızın alım gücünü artırmaya devam ederiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti varsa her zaman çözüm vardır. AK Parti varsa her zaman çare vardır. Çünkü biz milletimizin geleceği ve refahı için mücadele ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“Ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz”

Ülkede bir muhalefet sorununun da bulunduğunu ifade eden Kalaycı, “İktidar hırsları devlet düşmanlığına dönüşmüş bir zihniyetle mücadele ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kaybetsin de ülkeye ne olursa olsun diyen bir zihniyetle mücadele etmek zorunda da kalıyoruz. Bu uğurda bir yandan PKK’ya, diğer yandan FETÖ’cülere mavi boncuk dağıtıyorlar. Avrupa’ya da direktiflerini, dayatmalarını yerine getirme sözü veriyorlar. Bunların derdi milletimiz değil, devletimiz değil. Bir yardımcılık, bir bakanlığa ilkelerinden, kimliklerinden vazgeçenlerle mücadele ediyoruz. Ama bunlar bizi yolumuzdan döndürmeyecek. Çünkü bizim milletimize sözümüz var. Milletimizin emanetine sahip çıkma gibi bir yükümlülüğümüz var. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra da ülkemizi büyütmeye, milletimizin refahını artırmaya büyük bir hızla devam edeceğiz” ifadesini kullandı.