Kalaycı 'Bartın benim vazgeçilmez sevdam

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, 'Bartın benim vazgeçilmez sevdam. Yeni dönemde de kentimizi bölgenin göz bebeği konumuna sokacak, Bartın'ı bir yıldız gibi parlatacağız.' dedi.

Kalaycı  'Bartın benim vazgeçilmez sevdam

 

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, “Bartın benim vazgeçilmez sevdam. Yeni dönemde de kentimizi bölgenin göz bebeği konumuna sokacak, Bartın’ı bir yıldız gibi parlatacağız.” dedi.

 

Kurucaşile ilçe teşkilatının düzenlediği iftar programına katılan ve ardından ilçe merkezi ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen Kalaycı, “Şimdi yeni bir dönemin, yeni bir mücadelenin ve yeni bir asrın eşiğindeyiz. Cumhuriyetimizin ilk asrını, eksiğiyle fazlasıyla günahıyla sevabıyla geride bırakıyoruz. Geçtiğimiz 21 yılda, ülkemize kazandırdığımız demokrasi ve kalkınma atılımları sayesinde bu dönemin eksiklerini önemli ölçüde telafi ettik. 21 yıllık iktidarımızda da cumhuriyet tarihinin en fazla yatırımlarını yaptık ve adeta ülkemizi ve Bartın’ımızı yeniden inşa ettik. Milletimizin kronikleşmiş sorunlarını çözdük, bunu yaparken de önceliğimiz daima milletimizin yararı oldu. İnşallah yeni dönemde de Türkiye yüzyılı vizyonumuzla ülkemizin şahlanış dönemini başlatacağız” dedi.

“Türkiye Yüzyılı başladı”

Artık Türkiye Yüzyılı’nın başladığını dile getiren Kalaycı, “Türkiye Yüzyılı’nı, Bartın’la beraber inşa edeceğiz, milletimizi hayalleriyle beraber buluşturacağız. Mazlum ve mağdurların gözyaşlarını beraber sileceğiz. Ülkemizin huzuruna ve refahına göz dikenleri beraber püskürteceğiz. Yönümüzü sadece Hakk’a, hakikate yönelterek 14 Mayıs’ta yeni bir millî irade destanını inşallah beraber yazacağız. 14 Mayıs’ta ‘Yeter, söz de karar da milletindir.’ diyerek yeni şahlanışa beraber imza atacağız. Bu sürrece de inşallah Bartın’dan 2 vekille destek vererek güçlü bir şekilde kentimizi Ankara’da temsil edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

“Ülkesine düşman olan bir anlayışla karşı karşıyayız”

Türkiye’de artık tek ve kalıcı çözümün cumhurbaşkanlığı sistemi olduğunu da vurgulayan Kalaycı, “Sistem, ilk döneminde Kovid-19 küresel salgınından savaşa pek çok krizle, ülke içinde de bunların yansımalarıyla sınandı. Üstelik bir de asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin canımızdan can kopartan, şehirlerimizi yıkan sonuçlarıyla karşı karşıya kaldık. Pandemi olmamış, depremler, doğal afetler olmamış, dünya ekonomik krize girmemiş gibi algı peşinde koşanlara, dertleri millet olmak yerine terör örgütü mensuplarını serbest bırakmak olanlara milletimiz gereken cevabı sandıkta mutlaka verecektir. Bu yüzden meclisimizde 1 vekilin bile önemi vardır. Çünkü Suriye, Irak, Libya tezkerelerinde bunu gördük. Ülkemizin menfaatine olan tezkerelere gizli ortakları kızacak diye hayır oyu veren bir muhalefetle, ülkesine düşman olan bir anlayışla karşı karşıyayız” dedi.

“Kentimizi yeniden inşa ettik”

Bartın’ın da yeni dönemde şahlanış dönemine başlayacağını kaydeden Kalaycı, “21 yıllık süreçte ülkemizdeki büyümeden kentimiz de hak ettiği payı aldı. Kentimizi de adeta yeniden inşa ettik. 12 milyarlık kamu yatırımını Bartın’ımıza kazandırdık. 12 milyarlık yatırımımız da devam ediyor. Gerek turizm altyapısı alanında, gerek sanayi alanında önemli kazanımlar elde ettik. Yeni dönemde de kentimizi bölgenin göz bebeği konumuna sokacak, Bartın’ı bir yıldız gibi parlatacağız. Çünkü biz söz verirsek yaparız. AK Parti demek her zaman icraat demektir. AK Parti demek çözüm demektir” değerlendirmesinde bulundu.