CEMAL AKIN 'BARTIN'IN DÖRT BİR YANINA HİZMET TAŞIYACAĞIZ'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adayı Cemal AKIN, 'Halkımızdan alacağımız yetkiyle planlı kalkınma hamlesi başlatacağız. Vatandaşlarımızın kararlı desteğiyle Bartın'ı daha ileriye taşıyacak projelere imza atarken ilimizin dört bir yanına hizmet taşıyacağız' dedi.

CEMAL AKIN 'BARTIN'IN DÖRT BİR YANINA HİZMET TAŞIYACAĞIZ'

CEMAL AKIN “BARTIN’IN DÖRT BİR YANINA HİZMET TAŞIYACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adayı Cemal AKIN, “Halkımızdan alacağımız yetkiyle planlı kalkınma hamlesi başlatacağız. Vatandaşlarımızın kararlı desteğiyle Bartın’ı daha ileriye taşıyacak projelere imza atarken ilimizin dört bir yanına hizmet taşıyacağız” dedi.

Bartın Milletvekili Adayı Cemal AKIN şehir merkezi, ilçe ve beldelerle birlikte köylerde de vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Vatandaşlardan gelen davetlere de katılım sağlayan MHP Milletvekili Adayı AKIN yaptığı konuşmalarda ise ‘Güçlü Bartın için göreve talip olduğunu vurguluyor.

14 Mayıs 2023 seçimlerinin Türkiye gibi Bartın içinde büyük önem taşıdığının altını çizen MHP Milletvekili Adayı AKIN, “14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için halkımız sandığa gidecek ve hür iradesini sandıkta ortaya koyacak. Önümüzdeki seçimler ülkemizin bekası gibi ilimizin güçlü yarınları için de büyük önem taşıyor. Bizler Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin olurlarıyla bu kritik seçimde Milletvekili Adayı olarak göreve talip olduk. İnsanımıza karşı hizmet noktasında sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğun bilinci ve idrakiyle yola çıktık. Bartın halkının güçlü desteği ile sürdürüp Milletvekili Adaylığımız için ayrıldığımız Belediye Başkanlığı döneminde kentimize önemli hizmetlerde bulunduk. Bartın’da birçok projeyi hayata geçirdik. Üretken Belediyecilik anlayışıyla şehrimize yeni hizmetler kazandırırken sosyal belediyecilik anlayışıyla da halkımızın yanında yer aldık. Atalarımızın mirası Bartın bizim şehrimiz dedik ve ne pahasına olursa olsun kentimizin havasına, suyuna, doğasına, tarihine sahip çıktık. İnsanlarımızı asla ve asla yalnız bırakmadık. İyi günde olduğu gibi kötü günlerinde de insanlarımızla kol kola, omuz omuza verdik. Bartın’ın yıllarca görmezden gelinmiş temel meselelerinin üzerine büyük bir kararlılıkla gittik. Doğalgaz, atık su arıtma ve imar konusu başta olmak üzere attığımız tüm adımlarla ilimizi güçlü yarınlara hazırladık. Bugün aynı kararlılıkla ilimizin dört bir yanına hizmet götürmeye talibiz” dedi.

“Bilgi, birikim ve tecrübeye sahibiz”

Bartın ilini her alanda güç sahibi yapacak ve çok daha ileriyle taşıyacak projelerle göreve talip olduklarına da değinen Bartın Milletvekili Adayı AKIN, “Milletvekili olarak ilimizi Ankara’da temsil etmek üzere göreve talip olurken Bartın’ı her alanda güç sahibi yapacak ve çok daha ileriyle taşıyacak projelerimizi halkımızla paylaşıyoruz. Çıktığımız bu kutlu yoldaki her adımda, sıktığımız her elde vatandaşlarımızın samimi desteğini hissediyor, güvenini görüyoruz. Bu destek ve güven ile yolumuza daha da kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Göreve geldiğimizde ilimizin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verebilecek bilgi, birikim ve tecrübeye sahibiz. Şehir merkezimizden ilçelerimize, beldelerimizden köylerimize kadar her noktadaki sorunları biliyor, çözüm noktasında nelerin, ne şekilde yapılması gerektiğini biliyoruz. İlçelerimizi ve beldelerimizi kalkındıracak tespitlere hakimiz. Halkımızdan alacağımız yetkiyle ilimizin dört bir yanında yeni ve planlı bir kalkınma hamlesi başlatacağız. Vatandaşlarımızın kararlı desteğiyle ilimizi daha ileriye taşıyacak projelere imza atacak ve Bartın’ımızın dört bir yanına hizmet taşıyacağız” şeklinde konuştu.

 

“Oldu-bitti anlayışına asla izin vermeyeceğiz”

Ortak akıl vurgusu da yapan Milletvekili Adayı AKIN, “Her platformda ifade ettiğimiz gibi sorunların çözümü noktasında ortak akılla hareket edeceğiz. Yine ilimizi güçlü yarınlara taşıyacak projelerimizi de ortak akılla uygulayacağız. Oldu-bitti anlayışına asla izin vermeyeceğiz. Halkımıza kulak verecek, her konuda istişarede bulunacağız. Güçlü Bartın’ı gençlerimizle, kadınlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte inşa edeceğiz” dedi.

 

CEMAL AKIN İFTAR DAVETİNDE KONUŞTU “YAPILAMAZ DENİLENLERİ YAPTIK”

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim Sen tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal AKIN, 1980’den sonra ayağa kalkmaya çalışarak Ülkü Ocakları ve Türk Eğitim-Sen’i kurduklarını, çok mücadele verdiklerini söyledi.

 

İftar davetine Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan V. ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu, Türkiye Kamu-Sen Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah Albayrak, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Kocakaplan da katıldı.

 “Her kesimin sevdiği ve örnek aldığı, hiç kimseyi ötelemeyen Milliyetçi Hareket Partisi’nden birinci sıra milletvekili adayı Sayın Cemal Akın’ı konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet ediyoruz” anonsuyla konuşma yapmak üzere kürsüye çağırılan Cemal AKIN “Her şey nasip işi. Bu akşam bu topluluğun içinde 1980 evvelinde sırt sırta mücadele ettiğim arkadaşlarım var.  80’den o hengameli dönemden sonra da Bartın’da ayağa kalkmaya çalıştık. Ülkü Ocaklarını kurduk. Sonra Ankara’ya gittik Türk Eğitim-Sen’i burada kurmaya karar verdik. Bu sendika burada 46 kişi ile kuruldu. Sonra arkadaşlarımız çok mücadele etti. Cengiz Başkan, Yahya Başkan, Sezai Başkan çok mücadele etti. Daha sonra diğer sendikalar Bartın’da kuruldu. Hem partimize hem de sendikalarımıza çelme takmak için çok uğraştılar. 1991’de ben il başkanı oldum. O günden bu tarafa çalıştık, sizlerin sayesinde 2009’da Belediye Başkanı olmak nasip oldu. Bizim hareketimizin çok büyük katkısı oldu. Hiç olmaz denilen, iki mahallenin dışına çıkamayan bu hareket şimdi Bartın’a siyasi anlamda da sendikal anlamda da hizmet verme şansına sahip oldu. 14 yıl Belediye Başkanlığı’nda çok hizmet ettik. Yapılamaz denilenleri yaptık. Olmaz denilenleri oldurduk Allah’ın izniyle. Bundan sonra da daha büyük işler yapabilmek için Sezai Bey ile birlikte aday olduk. Dert makam derdi değil. Makamsa ben zaten makamdaydım, Sezai Bey de sendika başkanıydı. 14 Mayıs’tan sonra farklı bir dönem geliyor Allah’ın izniyle. Hep beraber olursak başarırız. Desteğiniz onurumuzdur. Sizlerle birlikte Büyük Türkiye Büyük Bartın” dedi.

 

CEMAL AKIN 'BARTIN'IN DÖRT BİR YANINA HİZMET TAŞIYACAĞIZ'
CEMAL AKIN 'BARTIN'IN DÖRT BİR YANINA HİZMET TAŞIYACAĞIZ'
CEMAL AKIN 'BARTIN'IN DÖRT BİR YANINA HİZMET TAŞIYACAĞIZ'
CEMAL AKIN 'BARTIN'IN DÖRT BİR YANINA HİZMET TAŞIYACAĞIZ'
CEMAL AKIN 'BARTIN'IN DÖRT BİR YANINA HİZMET TAŞIYACAĞIZ'
CEMAL AKIN 'BARTIN'IN DÖRT BİR YANINA HİZMET TAŞIYACAĞIZ'
CEMAL AKIN 'BARTIN'IN DÖRT BİR YANINA HİZMET TAŞIYACAĞIZ'