Kalaycı: '2023 seçimlerinden zaferle ayrılacağız'

Kışla Köyü sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı '20 yıldır girdiğimiz bütün seçimlerden zaferle ayrıldık. İnşallah 2023 seçimlerinden de zaferle ayrılacak kazanımlarımızı sürekli hale getirmek için geceli gündüzlü çalışmalara devam edeceğiz' dedi.

Kalaycı: '2023 seçimlerinden zaferle ayrılacağız'

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Başkan Yardımcıları Fatih Akdemir, Hüseyin Karakuş, Fahri Okun, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Yıldırım ve İl Genel Meclisi Üyesi Ali Eyüpustaoğlu ile birlikte Kışla köyünde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Kalaycı, taleplerini dinledi, vatandaşlarla sohbetler etti. Başkan Kalaycı, yaptığı açıklamada omuz omuza, gönül gönüle çalışmalara yoğun şekilde devam ettiklerini söyledi. AK Parti’nin daima milletin yanında olduğunu ifade eden Başkan Kalaycı, “Yapılamaz denenleri yapan, kronikleşmiş sorunları çözen partimiz ülkemizde hizmet anlayışını değiştirmiş, eski Türkiye’yi tarihin sayfalarına gömmüştür. Artık krizlerle boğuşan, darbe korkusu ile yaşayan bir ülke konumundan çıktık ve dünya politikasına yön veren bir ülke durumuna geçtik. Bu kutlu yürüyüşümüzü çekemeyenler, Türkiye’yi durdurmak isteyenler saldırılarını son yıllarda daha da yoğunlaştırdı. Bu saldırılara her zaman hazırlıklıyız ve bu girişimleri de püskürtecek, vatandaşlarımızla birlikte büyük Türkiye hedeflerimiz emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“Üreten, çalışan bir Türkiye inşa ettik”

AK Parti’nin icraat ve vatandaşa hizmet hareketi olduğunu da vurgulayan Başkan Kalaycı, “2002 yılını yaşayanlar bilirler. Şimdi çıkmışlar 2002’den öncesi için algı peşinde koşuyorlar. Asgari ücretin 50-100 dolar olduğu, vatandaşların her gün fakirleştiği, krizlerle boğuştuğu, kamu yatırımlarının tamamlanamayıp çürümeye terk edildiği, insanımızın 2’nci sınıf insan muamelesi gördüğü yılları unutmak mümkün mü? Bu yatırımları zamanında neden yapmadınız diye sormazlar mı? Devletin kaynaklarını nerelere harcadınız diye sormazlar mı? 2002’den 2022’ye kadar 20 yıllık süreçte cumhuriyet tarihinin toplam yatırımının 15-20 kat fazla yatırımını yapan AK Parti hükümetimizdir. Milletin kaynaklarını millete harcayan parti AK Parti’mizdir. Bunu 2002 ve öncesini yaşayan vatandaşlarımız çok iyi biliyor. 30 milyar dolar olan ihracatımız 300 milyar dolar seviyelerine çıktı. Üretmeyen, çalışmayan bir ülkede bu rakamlar söz konusu olabilir mi? Bunlar açılan fabrikalar, yapılan yatırımlar sayesinde oldu. İşte bu yüzdendir ki 20 yıldır girdiğimiz bütün seçimlerden zaferle ayrıldık. İnşallah 2023 seçimlerinden de zaferle ayrılacak kazanımlarımızı sürekli hale getirmek için geceli gündüzlü çalışmalara devam edeceğiz. Milletimiz gerçeklerin farkında. Milletimiz kimin çalıştığını çok iyi biliyor. İstedikleri kadar algı yapmaya devam etsinler. Milletimizin AK Parti ile olan bağını kopartamazlar. Çünkü AK Partimiz milletinin partisidir” şeklinde konuştu.