Kadın girişimcilere devlet destekleri eğitimi

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından İş'te Kadın Gücü İş Geliştirme Programı kapsamında 'Kadın Girişimcilere Yönelik Devlet Destekleri Eğitimi' düzenlendi.

Kadın girişimcilere devlet destekleri eğitimi

Çalışmaları ile ilimiz girişimcilik ekosisteminde fark yaratmaya devam eden Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu; Bartın’daki kadın girişimcilerin iş dünyasındaki etkileşimlerini ve başarılarını arttırmak, potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak, teknik bilgi birikimlerine katkıda bulunmak, günümüz rekabet koşullarına adapte edebilmek ve satış güçlerini arttırmak amacıyla, “İş’te Kadın Gücü: İş Geliştirme Programı” kapsamında KOBİ Danışmanı Eyüp Sabri Kundak tarafından “Kadın Girişimcilere Yönelik Devlet Destekleri Eğitimi” gerçekleştirdi.

Fırıncıoğlu: “Kadınlar iş hayatında aktif yer almalı”

Eğitim sonrasında açıklamalarda bulunan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mine Fırıncıoğlu “Kadın girişimcilerin iş dünyasındaki yerini geliştirmek ve yeni girişimcileri ekonomiye kazandırmak için çalışmalarımız gayretle devam etmektedir. Bugün, ben de girişimciyim veya işimi geliştirmek istiyorum diyen kişilere, iş fikrini hayata geçirmesinde büyük rol oynayan finansmana ulaşma yöntemlerini ve devlet desteklerini anlatmış bulunmaktayız. Kadınların iş hayatında aktif olarak yer almaları ülkemizin kalkınması ve bireylerin daha iyi bir geleceğe sahip olmaları açısından çok önemli. Bu sebeple kadınların iş hayatlarında var olabilmeleri için, gelişimlerine katkı sağlayacak eğitim ve teşvik programlarına kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve sertifikaların dağıtılması ile sona erdi.