İttifaktan ilk ziyaret Bakan Tunç'a

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kararı doğrultusunda 31 Mart yerel seçimlerinde Bartın'da MHP'nin adayı Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu'nu destekleyecek olan Cumhur İttifakı'nın Bartın temsilcileri Başkan Fırıncıoğlu'yla birlikte Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u makamında ziyaret etti.

İttifaktan ilk ziyaret Bakan Tunç'a

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kararı doğrultusunda 31 Mart yerel seçimlerinde Bartın’da MHP’nin adayı Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu’nu destekleyecek olan Cumhur İttifakı’nın Bartın temsilcileri Başkan Fırıncıoğlu’yla birlikte Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u makamında ziyaret etti. AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve MHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir’in olduğu ziyarette, ittifakın yerel seçim çalışmalarının değerlendirildiği düşünülüyor.

Tunç: “Bartın'da el birliğiyle yürüttüğümüz çalışmaları değerlendirdik”

Ziyaretle ilgili fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Bakan Tunç ise paylaşıma “AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve MHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile Bakanlığımızda bir araya geldik. Güzel memleketimiz Bartın'da el birliğiyle yürüttüğümüz çalışmaları değerlendirdik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” notunu düştü.