Irmak Islah Projesi yine gündemde

Şehir Buluşmaları kapsamında bir dizi temaslarda bulunmak amacıyla Bartın'a gelen AK Parti Grup Bakanvekili ve Adalet Eski Bakanı Abdülhamit Gül, Bartın'daki esnaflar, muhtarlar ve iş adamlarıyla buluştu. Son zamanlarda sık sık ıslah projesiyle gündeme gelen Bartın Irmağında da tekne turu yapan Gül'ün projeyle ilgili de AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatamaz'dan bilgi aldı. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde de yine Bartın Irmağı Islah Projesinin gündeme geldiği öğrenildi.

Irmak Islah Projesi yine gündemde

Şehir Buluşmaları kapsamında bir dizi temaslarda bulunmak amacıyla Bartın’a gelen AK Parti Grup Başkanvekili  ve Adalet Eski Bakanı Abdülhamit Gül, Bartın’daki esnaflar, muhtarlar, iş adamları ve sanayicilerle buluştu. Grup Başkanvekili Gül’e bu ziyaretlerinde AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve İl Başkanı Yaşar Arslan da eşlik etti. AK Parti Bartın İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Bartın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz ve oda üyelerini ziyaret eden Gül, Başkan Akdeniz’den oda çalışmaları, Bartın’daki esnafların durumu, talep ve önerileriyle ilgili bilgiler aldı. BESOB ziyaretinin ardından Bartın Muhtarlar Derneğinde Başkan Nuri Yoldaş ve muhtarları ziyaret eden Gül, muhtarlarla bir süre sohbet ederek yine yerel seçimler öncesinde muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

İşadamları Islah Projesini aktardı

Esnaf odaları ve muhtarlarla buluştuktan sonra Bartın kent merkezinde esnaf ziyaretleri yapan Abdülhamit Gül, esnafa hayırlı işler diledi. Esnafla ayak üstü sohbette eden Gül, Bartın Ticaret ve Sanayi Odasından (TSO) ise Oda Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle buluştu. Basına kapalı gerçekleşen ziyarette son zamanlarda Bartın’da sıkça gündeme gelen Bartın Irmağı Islah Projesinin gündeme geldiği ve Başkan Balık’ın işadamlarının projeyle ilgili çekinceleri ile itirazlarını dile getirdiği öğrenildi.

Bartın Irmağında tekne turu

Yaklaşık 1 saat süren TSO ziyareti sonrası Organize Sanayi Bölgesine geçen Gül, Aytim Tekstil fabrikasını ziyaret etti. Ve Fabrika İşletme Müdürü Kerem Aydın’dan fabrikanın çalışmaları ve son durumuyla ilgili bilgi aldı. OSB turunun ardından Bartın Irmağına geçen Gül, burada kısa bir tekne turu da yaptı. AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’dan yine ıslah projesiyle ilgili bilgi alan ve detayları öğrenen Gül, son olarak ise Halk Eğitim Merkezinde AK Parti Bartın Teşkilatıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Irmak Islah Projesi yine gündemde
Irmak Islah Projesi yine gündemde
Irmak Islah Projesi yine gündemde
Irmak Islah Projesi yine gündemde
Irmak Islah Projesi yine gündemde
Irmak Islah Projesi yine gündemde
Irmak Islah Projesi yine gündemde