BAKKA Eylül toplantısını tamamladı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2023 yılı Eylül Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında Zonguldak'ta yapıldı. Toplantıda2024-2026 Sonuç Odaklı Program Taslakları ve 2024 yılı Çalışma Programı ve Bütçe Taslağı Yönetim Kuruluna sunuldu.

BAKKA Eylül toplantısını tamamladı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2023 yılı Eylül Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında Zonguldak’ta yapıldı. Toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu. Toplantıya, 10 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile göreve başlayan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Karabük Valisi Mustafa Yavuz’a ajans çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılarak başlandı.  Önceki dönemlerde yapılan çalışmalar hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından 2023 yılı altı aylık faaliyet raporu, 2024-2026 Sonuç Odaklı Program Taslakları ve 2024 yılı Çalışma Programı ve Bütçe Taslağı Yönetim Kuruluna sunuldu.

Toplantı, gelecek aylar için planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verilmesi ile son buldu.

Fırıncıoğlu: “Bölgemiz ve memleketimiz için hayırlı olsun”

Katıldığı toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, "Bölgemiz ve ilimiz için çok önemli konuları ele aldığımız BAKKA Toplantısını bu ay Zonguldak'ta gerçekleştirdik. Bölgemize en iyi şekilde hizmet için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu toplantının ve toplantıda alınan tüm kararların bölgemiz ve memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.