İnkumu'nda bayram sonrası temizliği

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı'nda binlerce vatandaşımızı ağırlayan İnkumu Tatil Beldesi'nde temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

İnkumu'nda bayram sonrası temizliği

9 Günlük Kurban Bayramı tatilinde binlerce vatandaşımıza ev sahipliği yapan İnkumu Tatil Beldemizde temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yol ve kaldırımda yıkama ve temizlik çalışmaları, sahil temizliği ve piknik alanında bakım onarım çalışmaları yapılıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” Mavi Bayraklı İnkumu Tatil Beldemiz 9 Günlük Kurban Bayramı’nda binlerce vatandaşımıza ev sahipliği yaptı. Vatandaşlarımızın tatillerini en iyi şekilde geçirebilmeleri adına belediye olarak tatil süreci boyunca mesai saati gözetmeksizin çalıştık. Tatil sürecinin sona ermesinin adından da temizlik çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ekiplerimiz gerek yol ve kaldırımlarda gerekse de piknik alanı ve sahilde temizlik çalışmaları gerçekleştiriyorlar. Ayrıca çöp konteynerleri de ekiplerimiz tarafından dezenfekte ediliyor. Bu önemli çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.