İlçe muhtarları derdini Valiye anlattı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Amasra'da düzenlenen toplantıyla ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Arslan, eldeki imkan ve kaynaklarla en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacaklarını belirterek kendisine iletilen her bir konunun takipçisi olacağını ifade etti.

İlçe muhtarları derdini Valiye anlattı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Amasra’da düzenlenen toplantıyla ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Amasra Kaymakamlığında yapılan toplantıya Amasra Kaymakamı Kadir Perçi, Vali Yardımcısı İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Uğur Karakaya, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Aslan, İl Emniyet Müdür V. Mehmet Darendeli, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İdare ve Denetim Müdürü Ali Taşcı, ilgili kurum amirleri, İl Genel Meclis Üyeleri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda muhtarlarımıza tek tek söz vererek muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Arslan, eldeki imkan ve kaynaklarla en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacaklarını belirterek kendisine iletilen her bir konunun takipçisi olacağını ifade etti.

Toplantı karşılıklı görüş ve önerilerin dile getirilmesiyle son bulurken İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun toplantıyla ilgili “Bartın Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirilen Amasra İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısına İl Genel Meclis Üyelerimiz Bekir Karabacak, Bahattin Kazguç ve İlçe köy muhtarlarımızın katılımı ile gerçekleştirdik” bilgisini paylaştı.