İl Başkanlarından Saadet ve MHP'ye taziye ziyareti

Siyasi partilerin Bartın il başkanları, kısa zaman önce hayatını kaybeden Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay için Saadet Partisi Bartın İl Bakanlığına ve otobüs kazasında hayatını kaybeden Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sevilmiş için MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik'e hem taziye hem de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İl Başkanlarından Saadet ve MHP'ye taziye ziyareti

Siyasi partilerin Bartın il başkanları, kısa zaman önce hayatını kaybeden Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay için Saadet Partisi Bartın İl Bakanlığına ve otobüs kazasında hayatını kaybeden Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve  MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi  Murat Sevilmiş için MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik’e hem taziye hem de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette  Gelecek Partisi Bartın  İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, İYİ Parti Bartın İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu, Deva Partisi Bartın İl Başkanı Ali Yıldırım, Demokrat Parti Bartın İl Başkanı Hamit Güngör, Yeniden Refah Partisi Bartın  İl Başkanı Ziver Gebiç ve Memleket Partisi Bartın  İl Başkanı Mustafa Çelik yer aldı.

Mekeç: “Tarifsiz üzüntü içerisindeyiz”

Saadet Partisi ziyaretinde İl Başkan Yardımcıları, Mücahit Mekeç, Yaşar Sinoplu ve Ayhan Kabuk, il başkanlarını karşılarken Mekeç, “Geçtiğimiz hafta İl Başkanımız Ünal Yurtbay’ı kaybetmiş olmanın tarifsiz üzüntüsü içindeyiz. Acımızı paylaşmak için il başkanlığımıza kadar teşrif eden başkanlarımıza teşkilatım ve partim adına teşekkür ediyorum. Böyle zamanlarda siyasetin bir önemi kalmıyor. Başkanlarımız her şeyden önce hemşerilerimiz. Bu zor günümüzde yanımızda oldukları için kendilerine minnettarız.” dedi.

Karakaş: “Bartın önemli bir değerini yitirdi”

Tüm il başkanları adına konuşan CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş da “Ünal Başkanımız Bartın siyasetinde önemli yeri olan bir şahsiyetti. Kendisiyle dostluğumuz siyasetin çok ötesindeydi. Bartın önemli bir değerini yitirdi. Başta ailesi olmak üzere Saadet Partisi camiasına ve Bartınlılara baş sağlığı diliyorum, mekanı cennet olsun. Tabi ki siyasi farklılıklarımız olacaktır. Herkesin aynı ideolojide, aynı çizgide, ülke yönetimine talep konusunda farklılıklar gösterebilir. Nasıl mesele memleket meselesi olduğunda tek vücut olabiliyorsak, Bartın'da da dostlarımıza, arkadaşlarımıza karşı Allah hiçbir hemşehrimizin acısını göstermesin. Bir araya gelip aynı duyguları aynı hissiyatı paylaşabiliyoruz. Ben biliyorum ki burada ne konuşuyorsam, nasıl hissiyat içerisindeysem eminim ki Yasemin Başkanımda, Hamit Başkanımda, Ziver Başkanımda, Mustafa  Başkanımda, Mehmet Başkanımda, Ali Başkanımda aynı hissiyat içindedir. Hemşehri olmanın güzelliği de buradadır. Tekrardan vefat eden hemşehrilerime Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Özçelik: “Vefat eden kardeşlerimiz tüm Bartın'ın sevgisini kazanan kardeşlerimizdir”

İl Başkanları aynı zamanda MHP Bartın İl Başkanı Özçelik’i de ziyaret etti. Ziyarette Başkan Özçelik, “Rabbim Bartınlı hemşehrilerimize böyle bir kaza göstermesin. Vefat eden kardeşlerimiz tüm Bartın'ın sevgisini kazanan kardeşlerimizdir. Bunu da onlar için yapılan merasim töreninde tüm Bartın halkı göstermiştir. Başkanlarımıza da gösterdikleri bu yakınlıktan dolayı şükranlarımızı sunuyorum”  dedi