Gölbucaklı ve Bozkurt aday adayı oldu

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi süreciyle ilgili Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçim takvimi başlarken siyasi partilerin Bartın'daki milletvekili aday adayları yavaş yavaş belli oluyor. Memleket Partisinin Bartın aday adayları da müracaatını yaptı.

Gölbucaklı ve Bozkurt aday adayı oldu

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi süreciyle ilgili seçim sürecini başlattı. Seçim sürecinin resmen başlamasıyla birliktede Bartın’da milletvekili aday adayları belli oluyor. AK Parti’den şuana kadar Turhan Kalaycı, Mustafa Bozkurt, Mehmet Yılmaz milletvekili aday adaylığını açıklayan isimler oldu. MHP’den ise Cemal Akın 1. Sıra, Sezai Hangişi de 2. Sıra Bartın Milletvekili adayı olarak çıktı.

Milletvekili Aday Adayı belli olan bir diğer parti de Memleket Partisi oldu. Memleket Partisi İl Başkanı Hacı Gölbucaklı ve İl Başkan Yardımcısı Adem Bozkurt 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimi için parti genel merkezine resmen başvurusunu yaptı.