Kalaycı'ya yoğun sevgi seli

Bartın kent merkezinde ve Kumluca Beldesinde adım atmadık nokta bırakmayan AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Turhan Kalaycı 'Seçimlere 2 aydan az bir süre kaldı. Bu seçimler yüz yılımızın en önemli seçimi. Bir tarafta her türlü kirli oyunlarla, koltuk sevdasına düşmüş, ülkemizin bütün kazanımlarını yok etmekle tehdit eden muhalefet, diğer tarafta 'durmak yok, hizmete devam, icraata devam' diyen AK Parti ve Cumhur ittifakı var' dedi.

Kalaycı'ya yoğun sevgi seli

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Turhan Kalaycı, ziyaret programlarına yoğun şekilde devam etti. Bu kapsamda hafta sonunu oldukça yoğun geçiren Kalaycı, kent merkezi ve Kumluca beldesinde adım atmadık nokta bırakmadı. Ziyaretlerinde vatandaşların yoğun sevgi gösterisine maruz kalan Kalaycı, “Milletimizin teveccühüne layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz. İl yönetiminde başlayan görev süremizin ardından İl Başkanlığımız döneminde, şimdi de aday adaylığımız döneminde halkımızla sürekli iç içeyiz. Çünkü milletin bağrından kopup kurulan AK Partimizin neferleriyiz. Biz milletimizin efendisi değil, her zaman hizmetkarı olduk. Başkaları gibi yüzlerine gülüp, arkalarından hor görmedik. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tüm AK Parti sevdalılarımız bu anlayışla hizmet etmekte, milletimizin hizmetkarı olmaya da devam etmektedir. 21 yıldan bu yana her seçimden zaferle ayrılmış olmamız da bunun en büyük kanıtıdır. Çünkü AK Parti milletimizi ta kendisidir” dedi.

“Koltuk sevdasında olan bir muhalefet var”

Yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını da ifade eden Kalaycı, “Seçimlere 2 aydan az bir süre kaldı. Bu seçimler yüz yılımızın en önemli seçimi. Bir tarafta her türlü kirli oyunlarla, koltuk sevdasına düşmüş, ülkemizin bütün kazanımlarını yok etmekle tehdit eden muhalefet, diğer tarafta ‘durmak yok, hizmete devam, icraata devam’ diyen AK Parti ve Cumhur ittifakı var. Bir tarafta yerli İHA’sını, SİHA’sını üretip, milli uçağını hangardan çıkartan, yerli otomobilinin siparişlerini alıp, üretime başlayan bir anlayış var. Diğer tarafta ise SİHA’ları durdurmakla, üretenleri yargılamakla, bütün projeleri durdurmakla tehdit ederek oy isteyen bir zihniyet var. Onların derdi ne milletimiz, ne devletimiz. Dertleri hangi bakanlığı alacağız, hangi koltuğu alacağız derdi. Onların derdi, ne Ayasofya, ne mavi vatan, ne 2053 hedefleri. Varsa yoksa kendi ikballeri.” diye konuştu.

“Gençlerimizi kandıramazsınız”

Muhalefetin pandemi ve savaş kaynaklı küresel enflasyonu ve doğal afetleri seçim malzemesi yaptığına da dikkat çeken Kalaycı, “2002 yılından öncesine pembe tablo çiziyorlar. Memurunun mesai sonrası pazarda çalıştığı, IMF temsilcilerinden emirler alan iktidarların olduğu, memurunun maaşını ödeyebilmek için kapı kapı borç para isteyen yöneticilerin olduğu dönemlerden deprem bölgesini 1 yılda inşa edeceğiz diyebileceğimiz dönemlere geldik. 2002 öncesinin nesi iyiydi? Amaçları gençlerimizi zehirlemek, akıllarını bulandırmak. Çünkü o dönemleri bilen insanlardan oy alamayacaklarını biliyorlar. Amaçları gençlerimizin akıllarını bulandırmak. Gençlerimiz bu oyunlara gelmez. Çünkü araştıran ve öğrenen bir gençliğimiz var. Kimse gençlerimizi kandırmaya boşuna çalışmasın. Bu ülkenin her ferdi AK Parti iktidarları döneminde ülkemizin 5 kat büyüdüğünü bilir. İnşallah 14 Mayıs seçimlerinde de zaferle ayrılacak ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu ile gücümüze güç katmaya, büyük ekonomiler ligindeki yükselişimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Milletimiz inşallah 21 yıldır olduğu gibi bu seçimde de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Partimize, Cumhur ittifakına inancını ve güvencini gösterecektir. Bundan şüphemiz yoktur” ifadesini kullandı.