GİAD kahvaltıda buluştu

Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD), üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvatıya, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürü Gökhan Akdağoğlu ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Koordinatörü Kalecik de katıldı

GİAD kahvaltıda buluştu

Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD), üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvatıya, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürü Gökhan Akdağoğlu ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Koordinatörü Kalecik de katıldı. İş dünyasının geleceği ve girişimciliğin önemli bir buluşması olan kahvaltıda konuşan Bartın GİAD Başkanı  Hüseyin Alp Akın, “Genç İş İnsanları Derneği olarak amacımız, genç iş insanlarının iş dünyasında daha etkili ve başarılı bir şekilde ilerlemelerini sağlamak. Üyelerimizin bir araya gelerek kaynaşmasını sağladığımız bu programda bir araya gelip farklı aktiviteleri istişare ediyoruz. Sadece bu programlarda değil üyelerimizle her zaman istişare halindeyiz.  Bu tür etkinlikler, iş dünyasında farklı sektörlerde olan Bartın GİAD üyelerini bir araya getirerek işbirliği ve bilgi paylaşımını da teşvik ediyoruz” dedi.

Akdağoğlu: “Genç girişimcilere kapımız her zaman açık”

KOSGEB İl  Müdürü Gökhan Akdaoğlu da kahvaltıda, KOSGEB tarafından sunulan teşvikler ve destek hakkında dernek üyelerine detaylı bilgi verdi. KOSGEB'in sunduğu destek arasında finansal yardımlar, eğitim programları, iş geliştirme danışmanlığı ve teknik destek gibi çeşitli seçenekler yer aldığı ifade eden Akdağoğlu, bu kapasite, yazılım projelerini geliştirmelerine, ihracat kapasitelerini artırmalarına ve pazarda daha iyi olmalarına yardımcı olacağını söyledi. Akdağoğlu  "KOSGEB olarak, genç girişimcilere kapımız her zaman açık. İş fikirlerinizi hayata geçirmeniz için gereken desteği sağlamaktan mutluluk duyarız” şeklinde konuştu.

Yeni projeler için planlar yapıldı

BAKKA Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik ise, “Bölgenin ekonomik kalkınmasını desteklemek ve iş dünyasını canlandırmak için çeşitli teşvikler ve destekler sunuyoruz. Amacımız, bölgenin potansiyelini en üst düzeyde ortaya çıkarmak ve iş dünyasını desteklemektir” ifadelerinde bulundu.  Yatırım teşvikleriyle ilgili bilgi veren Kalecik, Ar-Ge destekleri, eğitim ve istihdam teşvikleri gibi çeşitli fırsatların olduğunu kaydetti. Kahvaltıda aynı zamanda işbirliği olanakları değerlendirildi ve yeni projeler için planlar yapıldı.