Gelecek Davutoğlu'yla yoluna devam ediyor

Pençe Kilit Harekat Bölgesi'nden gelen şehit haberleri nedeniyle sadece yasal prosedürün yerine getirildiği ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun kısa bir konuşma yaptığı Gelecek Partisi 2. Olağan Büyük Kongresi Ankara'da gerçekleştirildi. Kongreye Gelecek Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Yasemin Dora Kurtkaya da katıldı.

Gelecek Davutoğlu'yla yoluna devam ediyor

Pençe Kilit Harekat Bölgesi’nden gelen şehit haberleri nedeniyle sadece yasal prosedürün yerine getirildiği ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun kısa bir konuşma yaptığı Gelecek Partisi 2. Olağan Büyük Kongresi Ankara’da gerçekleştirildi. Kongreye Gelecek Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Yasemin Dora Kurtkaya da katıldı.  85’i asil 40’ı yedek 125 kişilik yönetim kurulu listesi ile Etik Kurulu ve Disiplin Kurulu’nun oylandığı kongrede Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.

 Bartın'dan Gelecek Partisi Bartın Belediye Başkanı adayı Yasemin Dora Kurtkaya, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Dilbaz, Kurucaşile İlçe Başkanı Hasan Kamış ve Ulus İlçe Başkanı Sadun Gültepe delege olarak katılım sağladı. Bartın Belediye Başkanı adayı Yasemin Dora Kurtkaya “Vatan bölünmesin, Bayrak inmesin, ezanlar susmasın, Türkiye Cumhuriyeti'ne zeval gelmesin, benim Milletim namerde muhtaç olmasın, benim Milletim terörden terör belasından kurtulsun diyerek bu kutsal değerleri kendi canının önünde tutarak şehadet şerbetini içmiş kahraman Mehmetçiklerimizin haberlerinden dolayı sadece yasal prosedürü yerine getirmek amacıyla delegelerimizin katılımı ile kongremizi gerçekleştirdik. Son zamanlarda gelen şehit haberlerinde bu hain, kalleş terör örgütünü, bu terör örgütüne gerek iç, gerek dışta destekleyenleri lanetliyorum” Dedi.