Çakır, Belediye personeliyle buluştu

Amasra Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Recai Çakır, Belediye İtfaiye ve Temizlik personeliyle kahvaltıda bir araya geldi. Belediye birimleri arasındaki dayanışmayı güçlendiren ve birlikte çalışma ruhunu destekleyen kahvaltıda, mevcut işlerin teftiş edildiği gibi belediyenin hizmet kalitesini artırmak adına yapılabilecekler de ele alındı.

Çakır, Belediye personeliyle buluştu

Amasra Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Recai Çakır, Belediye İtfaiye ve Temizlik personeliyle kahvaltıda  bir araya geldi. Belediye birimleri arasındaki dayanışmayı güçlendiren ve birlikte çalışma ruhunu destekleyen kahvaltıda, mevcut işlerin teftiş edildiği gibi belediyenin hizmet kalitesini artırmak adına yapılabilecekler de ele alındı. Başkan Çakır kahvaltıda itfaiye teşkilatına ve temizlik birimine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Çakır, "Sizin çabalarınız olmadan, şehrimizin güvenliği ve temizliği mümkün olmazdı. Sizler, şehrimizin gerçek ve görünmeyen kahramanlarısınız, sizlere minnettarız” dedi.

İtfaiye teşkilatı ve temizlik birimi çalışanları da Başkan Çakır'a teşekkür ederek, birlikte daha güçlü bir Amasra için çalışmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Ekip ruhunu güçlendirmeyi amaçlayan bu tür etkinliklerin, kent yönetiminin daha etkili ve koordineli bir şekilde çalışmasına katkı sağlayacağını belirtiler.

Recai Çakır, ekip amirlerine gerekli talimatları verdikten sonra İtfaiye ve Temizlik birimi personellerine kolaylıklar diledi.