Fırıncıoğlu: 'Sel sürecini katkılarınızla çok kolay atlattık'

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Bartın'daki ulusal ve yerel basın kuruluşlarında çalışan gazetecilerle bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu 'Basının yerel yönetimler için ne kadar önemli olduğunu geçtiğimiz günlerde yaşamış olduğumuz sel felaketinde bir kez daha gördük. Mesai gözetmeksizin çalışarak eksik kaldığımız noktalarda bizi uyardınız. Bizi bilgilendirdiniz. Bu süreci birlikte hep beraber yaşadık ve bu şekilde çok kolay atlattık' diyerek Bartın Belediyesi adına gazetecilere kendilerine verdiği destekler ve uyarılarıyla yaptıkları doğru yönlendirmeler için teşekkür etti.

Fırıncıoğlu: 'Sel sürecini katkılarınızla çok kolay atlattık'

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Bartın’daki ulusal ve yerel basın kuruluşlarında çalışan gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Gazhane Parkındaki kahvaltıda Bartın Belediye Meclis Üyeleri Sanem Çöme Taşdemir, Tuncay Maden ve Ufuk Kasap ile MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik de yer aldı. Kahvaltıda gazetecilerle teker teker sohbet eden ve onların Basın Bayramını kutlayan Başkan Fırıncıoğlu, basının yerel yönetimler üzerindeki önemini geçen günlerde Bartın’da yaşanan sel ve su baskınlarında  bir kez daha görüldüğünü ve anlaşıldığını söyledi.

“Bizleri uyarıp bilgilendirdiniz”

O süreçte mesai gözetmeksin çalışan gazetecilere kendilerine yaptığı uyarılar ve doğru yönlendirmeler için teşekkür eden Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla düzenlediğimiz kahvaltı  programına geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Basının yerel yönetimler için ne kadar önemli olduğunu geçtiğimiz günlerde yaşamış olduğumuz sel felaketinde bir kez daha gördük. Mesai gözetmeksizin çalışarak eksik kaldığımız noktalarda bizi uyardınız. Bizi bilgilendirdiniz. Bu süreci birlikte hep beraber yaşadık ve bu şekilde çok kolay atlattık. Bunun için, bizi uyardığınız ve bizi yönlendirdiğiniz için size hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki gelecek süreç içerisinde birlikte, beraber, abi-kardeş, dostane ilişkiler içerisinde bizi ve beni yönlendirirseniz hepinize çok teşekkür ederim. Beni uyardığınız her şeyde size minnettar kalacağım. Çok teşekkür ederim. Sağ olun, var olun” dedi.

Fırıncıoğlu kahvaltı sonunda gazetecilerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.