Fırıncıoğlu'nu arayan arayana

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, kendisinin sağlık durumu ile ilgili ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Yazılı açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu, kalp krizi geçirdiği yönünde bazı basın kuruluşlarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, gribal enfeksiyon nedeniyle tedavi gördüğünü ifade etti.

Fırıncıoğlu'nu arayan arayana

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, kendisinin sağlık durumu ile ilgili ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Yazılı açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu, kalp krizi geçirdiği yönünde bazı basın kuruluşlarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, gribal enfeksiyon nedeniyle tedavi gördüğünü ifade etti. Başkan Fırıncıoğlu; “Kamuoyunda ve bazı basın kuruluşlarında dolaşan kalp krizi geçirdiğim iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Gribal enfeksiyon ve sıvı kaybı nedeniyle tedavi altına alındım. Genel sağlık durumum iyi olup, tedavi sürecim devam etmektedir. Bu süreçte arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten, ziyaretime gelen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Geçmiş Olsun Mesajları Geldi                                                                    

Başkan Fırıncıoğlu’nun bu açıklamasının ardından vatandaşlar tarafından binlerce geçmiş olsun mesajı atılırken, sosyal medyada yer alan Başkan Fırıncıoğlu’nun açıklamasının yer aldığı paylaşıma da çok sayıda yorum yazıldı. Belediye işçileri de hastane önüne giderek, Fırıncıoğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti. Fırıncıoğlu, tedavi sürecinin ardından hastaneden ayrılırken kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten ve yanında olan personeliyle tek tek tokalaşarak, nezaketleri için teşekkür etti.