Esnaf odaları başkanlarından Hayal'e hayırlı olsun ziyareti

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz ve birliğe bağlı odaların başkanları Bartın İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Esnaf odaları başkanlarından Hayal'e hayırlı olsun ziyareti

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz ve birliğe bağlı odaların başkanları Bartın İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemal Zeybek ve Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkan Vekili Necat Aksu da yer aldı. Sohbet havasındaki ziyaretle ilgili Yılmaz Akdeniz şu detayları paylaştı:

“Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Yönetim Kurulumuz ve Birliğimize bağlı Oda Başkanları ile birlikte 02 Ağustos 2023 tarih ve 2023/355 sayılı kararname ile Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne atanarak 14 Ağustos 2023 tarihinde Bartın İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Müdürümüz Ünsal Hayal’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ulus Esnaf Odası Başkanı Ferdi Özer, Terziler Odası Başkanı Hulusi Kaymakçı ve Birliğimize bağlı Oda Başkanlarından Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemal Zeybek ve Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf Odası başkan vekili Necat Aksu ile birlikte Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Emniyet Müdürü sayın Ünsal Hayal’i ziyaret ettik.

Ziyarette asayiş, güvenlik ve hurda araçlarla ilgili konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken Emniyet Müdürümüz Ünsal Hayal, halkın huzuru ve can güvenliği için var güçleriyle çalışacaklarını ifade ederek yapmış olduğumuz ziyaret için teşekkür etti.

Sayın Müdürümüze güvenlik konuları ile yakınen ilgilenmesi ve göstermiş olduğu misafirperverliğe ve duyarlılığa şahsım ve oda başkanlarımız ve esnaflarımız adına çok teşekkür ederim.”