'Esnaf Cüzdan'la esnafa özel çözümler

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonunca (TESK) esnafın dijital dönüşümünü gerçekleştirmek amacıyla hayata geçirilen 'TESK Esnaf Cüzdan' tanıtımına katılan Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz, TESK Esnaf Cüzdan'la açılacak olan işletme hesabı ile işletmelere özel sanal/fiziksel ön ödemeli kart, Soft POS ile cep telefonundan temassız tahsilat, 7/24 ücretsiz havale/EFT, fiziki/sanal POS ile yapılan işlemleri raporlama, Ozan ve diğer bankalardaki hesapların raporlarına erişim hizmetleri verilebileceğini söyledi. Uygulamada esnafa özel finansman çözümlerin olduğunu ifade eden Başkan Akdeniz, esnafın uygulama sayesinde kullanacakları OZAN POS'a özel POS Sigortası ile sahip olabileceğini de kaydetti.

'Esnaf Cüzdan'la esnafa özel çözümler

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonunca (TESK) düzenlenen TESK Esnaf Cüzdan” tanıtımına katıldı. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in de olduğu tanıtımla ilgili Başkan Akdeniz, “Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken’in yapacağı ve esnafımızın dijital dönüşümünde çığır açacak olan “TESK Esnaf Cüzdan” lansmanına katıldım. Hazırlanan projenin başta Bartınlı esnaflarımız olmak üzere tüm esnafımız için hayırlı olmasını dilerken, projenin hazırlanmasında emeği geçen başta TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken olmak üzere Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner, Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül, Aveon Global Sigorta A.Ş İcra Kurulu Bşk. Yard. Emrah Yaşar ve Ozan Elektronik Para A.Ş. Satıştan Sor. Gn. Md. Yard. Özgür Gerçek’e teşekkür ederim” dedi.

Esnafa özel finansal çözümler geliyor!

Esnaf Cüzdan’la esnafa özel finansal çözümler getirildiğini açıklayan Yılmaz Akdeniz, “2,750 milyon esnafa ve birinci derece yakınlarına hizmet vermek için TESK öncülüğünde Aveon Global Sigorta ve Ozan Elektronik Para bir araya geldi. Esnaf Cüzdan ile Aveon Global Sigorta’dan esnafımıza özel indirim yapılacak. Esnafımız ve birinci derece yakınlar, yapılacak olan mesleki indirim fırsatı kapsamında; Kasko Sigortalarında yüzde20, Konut Sigortalarında yüzde 25, Canıma Sağlık’ta yüzde 20, Tamamlayıcı Sağlık (TSS) Sigortalarında yüzde 20, Kritik Hastalıklar Sigortalarında yüzde 25, Ferdi Kaza Sigortalarında yüzde 30 ve Erasmus Yurtdışı Eğitim Sigortasında yüzde 30 alacaklar” ifadelerinde bulundu.

OZAN POS’a özel POS Sigortası ile sahip olunabilecek

Esnafın ayrıca Esnaf Cüzdan sayesinde kullanacakları OZAN POS’a özel POS Sigortası ile sahip olabileceğini kaydeden Akdeniz, “ Esnafımız ayrıca Esnaf Cüzdan sayesinde kullanacakları OZAN POS’a özel POS Sigortası ile sahip olabilecek.  POS Sigortası sayesinde; İşletme personelinin veya üçüncü kişilerin ihmali, kusuru, hatası, dikkatsizliği veya sabotajından, sigortalı kıymetlerin bulunduğu mahallelerde yapılan hırsızlık veya hırsızlığa teşebbüsten, kısa devre, yüksek voltaj ve endüksiyon akımının etkilerinden, yangın, yıldırım, her nev’i infilak ve bunlar sebebiyle yapılan söndürme, yıkma ve kurtarma ameliyelerinden, kavrulma, kararma, duman ve isden, deprem hariç fırtına, sel, seylap, yer kayması, toprak çökmesi gibi tabi afetlerden, su ve rutubet etkisi ve bunlardan doğan korozyon hasarlarından, istisna edilmeyen diğer hallerden, husula gelen maddi ziya ve hasarların gerektirdiği tamirat masrafları ve ikame bedellerini temin edilecek.   TESK Esnaf Cüzdan kapsamında açılacak olan işletme hesabı ile işletmelere özel sanal/fiziksel ön ödemeli kart, Soft POS ile cep telefonundan temassız tahsilat, 7/24 ücretsiz havale/EFT,  fiziki/sanal POS ile yapılan işlemleri raporlama, Ozan ve diğer bankalardaki hesapların raporlarına erişim hizmetleri verilebilecek” şeklinde konuştu.