'Engelleri Zorlukları Hep Birlikte Aşarız'

Bartın Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden ve 20 Mart Pazartesi günü MHP Bartın Milletvekili Adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezi'nde yapan Cemal AKIN, 'Memleketimizin ikbali, halkımızın refahı için çalışıp, şehrimizin gelişmesi ve büyümesine hizmet edecek projelerin takipçisi olmak üzere kutlu bir yola çıktık. Halkımızdan aldığımız güçle biz hiç yorulmadık, yorulmayız. Engelleri zorlukları hep birlikte aşarız.' açıklamasında bulundu.

 'Engelleri Zorlukları Hep Birlikte Aşarız'

 “MEMLEKETİMİZİN İKBALİ, HALKIMIZIN REFAHI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 “Engelleri Zorlukları Hep Birlikte Aşarız”

 

Bartın Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden ve 20 Mart Pazartesi günü MHP Bartın Milletvekili Adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezi’nde yapan Cemal AKIN, “Memleketimizin ikbali, halkımızın refahı için çalışıp, şehrimizin gelişmesi ve büyümesine hizmet edecek projelerin takipçisi olmak üzere kutlu bir yola çıktık. Halkımızdan aldığımız güçle biz hiç yorulmadık, yorulmayız. Engelleri zorlukları hep birlikte aşarız.” açıklamasında bulundu.

 

Bartın halkının partisine ve şahsına sunduğu büyük destekle 14 yıl boyunca makam değil hizmet aşkıyla Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğunu ve yerel yönetimler düzeyindeki projelerle kentin en önemli sorunlarına kalıcı çözümler üretmeyi başardıklarını söyleyen MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal AKIN, “Şimdi Bartın’ın önünü açacak büyük projelerin takipçisi olmak için göreve talibim.” dedi.

 

“Zor nedir bilmedik, birlikte başardık”

 

Milletvekili Adayı Cemal AKIN açıklamasında, “Belediye Başkanı olarak göreve başladığımız 2009 yılından itibaren Bartın halkı makam değil hizmet aşkıyla çalıştığımıza bizzat şahit oldu. Şahsıma duydukları sevgi ve güvenle 3 dönem üst üste bizleri Bartın Belediye Başkanlığına layık gördü. Biz de halkımızın sevgisine ve bizlere duydukları güvene layık olabilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Kentimizi sosyal alanlarla donatırken altyapı da kent tarihinin en büyük çalışmalarına imza attık. Doğalgazı Bartın’ın tüm mahallelerine ulaştırdık. Bartın’ımızın yeşilini, mavisini, havasını, suyunu ve tarihini namus bildik. Kokudan yanına yaklaşılamayan, Bartın’a ismini veren ırmağımızı kanalizasyon atıklarından kurtarıp eski özlenen görüntüsüne kavuşturduk. Karanlık ve korkutucu alanlara dönüşen ırmak kıyılarımız bugün kentimizin dört bir yanı gibi ışıl ışıl. Halkımızın takdirlerini kazanan çalışmalarımızda zor nedir bilmedik. Yola çıktığımız ilk günden itibaren inandık, çabaladık, çalıştık ve halkımızla birlikte başardık. ” dedi.

 

“Elimizi taşın altına koyduk”

 

İmar konusunda da kentin önünü açacak adımları büyük bir cesaret ve kararlılıkla attıklarını da söyleyen Cemal AKIN, “Sorumluluğumuzun farkında olarak Bartın’ın önünü açacak yegâne konulardan biri olan imar konusunda büyük bir cesaret gösterdik. Birçok şehirde ‘oy kaybı yaşarız’ düşüncesiyle belediye başkanlarının konusunu açmaya dahi cesaret edemediği imar konusunda biz şehrimizin geleceğini düşünerek elimizi taşın altına koyduk. Çok şükür alnımızın akıyla imar sorununu çözdük ve şehrimizin önünü açtık. Tek bir gün, tek bir saat bile boşa geçirmeden sürdürdüğümüz Belediye Başkanlığı görevinden Bartın’a daha büyük hizmetler verebilmek üzere ayrılırken halkımızın gösterdiği sevgi ve desteği gördükçe 14 yıllık çaba ve çalışmalarımızla kentimiz ve insanlarımız için ne kadar doğru adımlar attığımızı da görüyor, bundan ayrıca mutluluk duyuyoruz.” ifadelerinde bulundu.

 

“Bartın’ı  daha ileriye taşımak üzere göreve talibiz”

 

Bartın’ın yarınları için daha büyük sorumluluklar almak üzere Milletvekili Adayı olduğunu da kaydeden Cemal AKIN, “Bartın için çalıştığımız 14 yıllık sürede hayata geçirdiğimiz projelerle Bartın’a değer kattık. Kentimizin ve insanlarımızın sorunlarına bahane üretmeden çözüm ürettik. Yerel yönetimler düzeyindeki projelerimizin yanı sıra Avrupa Birliği fonlarından da destekler almayı başarıp kentimize mega projeler kazandırdık. Şimdi ise yerel yönetimlerin sorumluluğunda olmayan büyük devlet projelerinin takipçisi olmak, Bartın’ı büyütecek ve önünü açacak hizmetlerde bulunmak üzere göreve talibiz. İş, aş önceliğinde kentimizin gelişimine katkı sunacak çalışmalara imza atmak, sanayiden turizme kadar her alanda şehrimizi  daha ileriye taşımak üzere göreve talibiz. Halkımızdan alacağımız güçle Bartın’ı Ankara’da temsil ederken, hemşehrilerimizin de Ankara’daki tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere göreve talibiz.” dedi.

 

“Halkımız bize inanıyor ve güveniyor”

 

Açıklamasının son bölümünde Bartın halkına desteklerinden dolayı teşekkür eden Cemal AKIN, “Kent merkezimizden en ücra köylerimize kadar vatandaşlarımızla buluştuğumuz her noktada görüyoruz ki halkımız bize inanıyor ve güveniyor. Bizimle aynı heyecanı yaşıyor. Vatandaşlarımızın sevgisi, inancı, güveni ve heyecanı gücümüze güç katıyor. Halkımızdan aldığımız güçle bize dur durak yok, yorulmak yok. Bugüne kadar tüm zorlukları omuz omuza, gönül gönüle verdiğimiz halkımızla birlikte aştık. Yine halkımızla omuz omuza ve gönül gönüle verip birlikte başaracağız. Bartın’ımızı hep birlikte daha ileriye, gelecek güzel günlere taşıyacağız.” şeklinde konuştu.