Kalaycı, Yapacak daha çok işimiz var

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Turhan Kalaycı, ziyaret programlarına kent merkezi ve Amasra İlçesinde devam etti. Ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Kalaycı, 'Güzel ülkemize ve aziz milletimize hizmet yolunda durmadan yorulmadan koşmaya devam ediyoruz. Çünkü bizim duracak, dinlenecek zamanımız yok. Ülkemiz için, milletimiz için yorulma lüksümüz yok. Bizim ülke sevdamız, millet sevdamız var. Yapacak daha çok işimiz var' dedi.

Kalaycı, Yapacak daha çok işimiz var

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Turhan Kalaycı, “Ülkemizin 2023-2053-2071 hedefleri var. Bu hedeflere emin adımlarla ilerliyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde de bu hedeflere inşallah ulaşacağız. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin ardından da ülkemizi hem dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına, hem de dünyanın lider ülkesi konumuna ulaştıracağız. Türkiye Yüzyılı’na da Bartın’dan inşallah 2 vekille destek olacağız.” dedi.

“Bunlarda ülkemizin hayrına olan bir tek proje çıkması, çıkmaz”

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye’nin yanın da İslam coğrafyasını da ilgilendirdiğini ifade eden Kalaycı, “Bir yandan ülkemizin ilerleyişini sürdürürken, diğer yandan da mazlumların sesini tüm dünyaya duyuruyoruz. Bize verilen tarihi ve kültürel misyon da budur. Bir tarafta mazlumların sesi olan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, diğer tarafta seçimlerde kazanırsak ‘Müslüman rolü yapmaktan, takiye yapmaktan kurtulacağız’ diyen anlayış. Bir tarafta Ayasofya’yı hak ettiği kimliğine kavuşturan liderimiz var, diğer tarafta Avrupa’ya bizi destekleyin Ayasofya’yı müze yapacağız’ diyen anlayış var. Her türlü algılarla, yalanlarla, dolanlarla milletimizi aldatmaya çalışan bir muhalefetle karşı karşıyayız. Bunların verdikleri vaat, yerel seçimde verdikleri ‘Herkese bedava traktör’ vaadiyle aynıdır. Nasıl ki, yerel seçimlerin ardından ‘ses getirsin diye vaatler arasına koyduk’ diye utanamadan itiraf ettilerse, bu seçimde de verdikleri vaatlerin bundan farkı yoktur. Çünkü seçimi kazanmak için her türlü vaadi veriyorlar. FETÖ’cülere serbestlik, PKK destekçilerine özgürlük, ajanlara serbestlik vaatleri havada uçuşuyor. Bunların amacı milletimize hizmet etmek değil, emir aldıkları kişilerin isteklerini yerine getirmek. Bunlarda ülkemizin hayrına olan bir tek proje çıkmadı, çıkmaz. Ama milletimiz oyunlara gelmeyecek, hizmetten yana, milletten yana çalışan AK Partimizi yeniden iktidara taşıyacaktır. Biz de sürekli saha da ve milletimizi yanında olmaya, onlarla iç içe, gönül gönüle hareket etmeye devam edeceğiz. Çünkü AK Parti demek Türkiye demektir. AK Parti demek icraat demektir. AK Parti demek Türk milletinin gözü, kulağı, sesi olmak demektir” diye konuştu.

Kalaycı, Yapacak daha çok işimiz var
Kalaycı, Yapacak daha çok işimiz var
Kalaycı, Yapacak daha çok işimiz var
Kalaycı, Yapacak daha çok işimiz var
Kalaycı, Yapacak daha çok işimiz var