Eğitim-öğretimin ikinci yarıyılı başladı

Kahramanmaraş depremleri dolayısıyla ara tatili uzatılan 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı ikinci dönemi, tüm yurtta olduğu gibi Bartın'da da başladı. Öğrenciler, yaklaşık 1 ay sonra yeniden arkadaş ve öğretmenlerine kavuşurken Bartın Valisi Nurtaç Arslan, eğitim-öğretimin ilk gününde Gürgenpınarı İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Eğitim-öğretimin ikinci yarıyılı başladı

Kahramanmaraş depremleri dolayısıyla ara tatili uzatılan 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı ikinci dönemi, tüm yurtta olduğu gibi Bartın’da da başladı. Öğrenciler, yaklaşık 1 ay sonra yeniden arkadaş ve öğretmenlerine kavuştu. Bartın Valisi Nurtaç Arslan da eğitim-öğretimin ikinci yarısının ilk gününde Gürgenpınarı İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.  Okul yönetimi ve öğretmenler ile bir araya gelerek okulun eğitim durumu ve genel ihtiyaçları hakkında bilgi alan Vali Arslan ardından sınıflarda öğrencilerle sohbet ederek farklı sınıflarda öğrenim gören depremzede 10 çocuğumuzla yakından ilgilendi.

Depremzede öğrenciler için her türlü yardım sağlanacak

Yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara  acil şifalar dileyen Nurtaç Arslan, nakillerini Bartın’a aldıran depremzede ailelerin öğrencileri için her türlü yardım ve kolaylığın sağlanacağını ifade etti. Arslan,  tüm öğrencilere,  öğretmenlere, velilere ve idarecilere başarılı, sağlıklı ve huzur dolu bir eğitim-öğretim dönemi diledi.