Devlet Bahçeli Pazar günü Bartın'da!

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kalırken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakının adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve partisinin Bartın Milletvekili Adayları Cemal Akın ile Sezai Hangiş'e destek istemek için Pazar günü Bartın'da olacak. Genel Başkan Bahçeli, 16.00'da Cumhuriyet Meydanında Bartınlılarla buluşacak ve halka seslenecek.

Devlet Bahçeli Pazar günü Bartın'da!

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kalırken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, pazar günü Bartın’da olacak. 16.00’da Cumhuriyet Meydanında Bartınlılarla buluşacak olan Genel Başkan Bahçeli, halka seslenecek ve halktan Cumhur İttifakının adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve partisinin Bartın Milletvekili Adayları Cemal Akın ile Sezai Hangiş’e destek isteyecek. Bahçeli, Bartın ziyaretiyle Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin ardından seçim sürecinde Bartın’ı ziyaret eden ikinci lider olacak.

Akın ve Hangişi gece gündüz sahada

MHP Bartın Teşkilatı bir taraftan Genel Başkanlarının gelişine hazırlanırken Milletvekili Adayları Cemal Akın ve Sezai Hangişi de dur durak bilmeden seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda şehir merkezinde esnaf, mahalle ve ev ziyaretleri gerçekleştiren adaylar, ilçe, köy ve beldelerde de toplantılar yapıp hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hem de kendilerine seçimlerde destek istiyor. Bu anlamda gece gündüz sahada olan Cemal Akın, "Her ziyaretimiz her gezimiz bizlere ayrı bir heyecan katıyor. Seçimlere çok az bir zaman kaldı. Vatandaşlarımız 14 yıldır Bartın'a yaptığımız hizmetleri gördü ve biliyor. Bu hizmetleri Bartın geneline yaymamız için halkımızdan yoğun talep var. Vatandaşlarımız bizi seçtiği taktirde Ankara'da hem bir evleri olacak hemde bir kardeşleri. Güçlü bir Türkiye ve güçlü bir Bartın için, şehrimizin insanlarına en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.