Denetim Komisyonu üyeleri seçildi

Ocak ayı gündemini görüşen İl Genel Meclisi, Denetim Komisyonuna üye seçimini gerçekleştirdi. Gizli oyla yapılan seçimlerde komisyona İl Genel Meclisi Üyeleri Atnen Aydoğan, Uğur Yılmaz, Ayhan Özçelik, Nurdanur Metin ve Abdullah Kaleli seçildi.

Denetim Komisyonu üyeleri seçildi

Ocak ayı gündemini görüşen İl Genel Meclisi, Denetim Komisyonuna üye seçimini gerçekleştirdi. Üye seçimiyle ilgili açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, “5302 sayılı Özel İdare Kanunun 17.maddesi gereğince ‘İl genel meclisi her yıl ocak ayında yapılacak olan toplantısında il özel idaresinin bir önceki yıla ilişkin gelir ve giderleri ile ilgili hesap ve işlemlerinin denetimi için kendi üyeleri arasından gizli oyla üye sayısı üçten az beşten fazla olmamak üzere bir denetim komisyonu oluşturur.’ hükmü gereğince 5 kişilik Denetim komisyonuna mecliste yapılan gizli oylama sonucu seçimler tamamlandı. 2022 yılı Denetim Komisyonuna Atnen Aydoğan, Uğur Yılmaz, Ayhan Özçelik, Nurdanur Metin ve Abdullah Kaleli seçilmişlerdir” dedi.

“Görevleri ve sorumlulukları arttı”

Meclis toplantılarının tamamlanmasının ardından komisyon çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ifade eden Başkan Dursun, “Meclis toplantılarının tamamlanmasının ardından komisyon çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. Bu ay diğer aylardan farklı olarak meclis üyelerinin hem ihtisas komisyonlarında hem de seçilen üyelerin denetim komisyonlarında görev alacak olmalarından dolayı görevleri ve sorumlulukları bir kat daha arttı. Yapılacak çalışmalarda meclis üyelerine başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Bu vesileyle de ocak ayı toplantılarına önemli ölçüde katkı sağlayan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyor ve alınan tüm kararların Bartın’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.