CHP'li vekillerden Muhtarlar Derneğine ziyaret

CHP'li vekiller Muhtarlar Derneği'nde idi. Bankoğlu, Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi'ne yaptıkları ziyaretten sonra 'Sahte videolarla da başaramayacaklar!' dedi.

CHP'li vekillerden Muhtarlar Derneğine ziyaret

CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi’ne İstanbul Mv. Enis Berberoğlu, CHP Bartın İl Bşk. Selim Karakaş, Gelecek Partisi İl Bşk. Yasemin Dora, İyi Parti İl Bşk. Sinem Özüoklu ve CHP örgütü ile 14 Mayıs Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri sonrasında teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Bankoğlu beraberinde 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalar yapmak üzere Bartın’da bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ve partililerle birlikte Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Bankoğlu açıklamasında “Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi’ne İstanbul Mv. Enis Berberoğlu, CHP Bartın İl Bşk. Selim Karakaş ve partililerimiz ile bir ziyarette bulunduk.  Sohbetimiz içinde  Kemal Kılıçdaroğlu’na zarar vermeye yönelik karalama ve iftira amaçlı hazırlanan montaj videosu üzerine Tayyip Erdoğan’ın söyledikleri konuşuldu. 35 yıllık gazetecilik geçmişi olan vekilimiz AKP hükümetinin yaptığı kasıtlı ve yanıltıcı haberlerin yeni bir huzursuzluk yarattığını gördük. Ama söz, başaramayacaklar. Bütün güçleriyle sahte haberler oluştursalar da başaramayacaklar!

Ülkenin en üst mercisinde olan kişi, dün akşam devletin televizyonu TRT’de; Sayın Kılıçdaroğlu’nun yaptığı konuşmalardan kesip biçip, yapıştırarak bir montaj video yapıldığını “Ama montaj ama şu ama bu…” diyerek ağzından kaçırdı. Bu yalan dolan sahte film ilk değil ama son olacak.  

Hükümetin eşitlik ilkesinden uzak bir biçimde kendisine oy vermeyen vatandaşına hizmet etmeyerek cezalandırdığını bu adetlerinin belediyelere ve muhtarlıklara verdiğini hatırlattık. CHP’nin asıl hedefi Türkiye’yi kanun kural tanımadan, tek başına canının istediğini yaparak saraylardan yöneten tek adam yerine parlamenter sistemle yine milletin vekillerinin ve ortak aklın yönetimine geçmek istiyoruz. Bu zulüm bitecek dedik” diyerek konuşmasını noktaladı.