Bankoğlu 'Kendi bekasını düşünenlere yol göründü

CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, şehir merkezinde pazaryeri ve çevresinde temaslarda bulundu. Milletvekili Bankoğlu 'Kendi bekasını düşünenlere yol göründü' dedi.

Bankoğlu 'Kendi bekasını düşünenlere yol göründü

CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, CHP İstanbul milletvekili Enis Berberoğlu, CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, Gelecek Partisi İl Bşk. Yasemin Dora, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tolga Küçükyılmaz ve örgütü ile esnaf gezisinde bulundu. Bankoğlu “Pazaryeri ve çevresindeki esnaf ve yurttaşlarla yaptığımız temaslarda 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimlerinde Sayın Kılıçdaroğlu’na karşı desteği her yerde gördük. Bankaların nakit kredi veremediği, doların alıp başını gittiği, gördüğümüz her tezgahın cep yaktığı bir dönemde 22 yıllık eskimiş yönetimin tek hedefi var” dedi. Bankoğlu hükümetin karalama politikası üzerinden oy devşirmeye çalıştığını, tüm ahlaki değerleri yok etme, milletimizi ayrıştırma ve kutuplaştırma üzerine bir politika güttüğünü iddia etti.

Bankoğlu “Kahve ziyaretlerimizde, restoranlarda, beyaz eşyacıda dert aynı. Bakın gelinlikçiler gelinlik satamadığı gibi kiralık gelinlik işlerinin bile düştüğünü söyledi. Bir bayide 30 bin bin liraya yerli buzdolabı baktık. Halk geçim sıkıntısından kırılırken esnaf nasıl kazanacak, çark nasıl dönecek! Herkes çok sıkılmış durumda. 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçimi; Türkiye’nin parlamenter sisteme ve normale dönmek arzusuyla, rejim değişikliğinin kapısını açacağı saltanat rejimi arasında sıkışmış halde. Oy verirken bu gerçeği kimse unutmasın. Devam etsin isteyen henkes ekonomik yıkıma hazır olsun.

Daha iyisini sadece Bartın değil bütün ülkemiz hak ediyor! Kendi bekasını düşünenlere nihayet yol göründü” diyerek açıklamasını noktaladı.