CHP Ekonomi Masası yarın Bartın'da!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter ve CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Bartın Hergün Gazetesini ziyaret ederek CHP Ekonomi Masasının, yarın her alanı kapsayacak şekilde hazırlanan CHP iktidarında uygulanacak ekonomi modelini tanıtmak için Bartın'da olacağını söyledi.

CHP Ekonomi Masası yarın Bartın'da!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter ve CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman’ı ziyaret etti. Ziyarette CHP Ekonomi Masasının, yarın her alanı kapsayacak şekilde hazırlanan CHP iktidarında uygulanacak ekonomi modelini tanıtmak için Bartın’da olacağını ifade eden Milletvekili Serter, şöyle konuştu:

“Ekonomi Masası, 2018 seçimlerinden önce kuruldu. Sonrasında biz seçildik. Partimizin içinde 27. Dönem milletvekillerinin yelpazesi çok iyi. Değişik kademelerde, değişik meslek dallarından insanlarla Genel Başkanımızın da tercihleriyle 22 milletvekilimiz seçildi. Ekonomi Masası şuanda 22 kişilik bir milletvekili kadrosundan oluşuyor. İçimizde Enis Berberoğlu da var. Basın camiasından, ziraat camiasından, iş dünyasından, ulaşım, lojistik gibi değişik sektörlerden gelen arkadaşlarımız var. Bu ekiple birlikte şehir şehir geziyoruz. Ekobüs’ümüz de var. Bütün seyahatlerimizde Ekobüs’ümüz de bize eşlik ediyor. Yarında Ekobüs’ümüz burada.

 “CHP iktidarındaki ekonomi modelini oluşturuyoruz”

Genel Başkan Yardımcımız Faik Öztrak bizim Ekonomi Masamızda başkanımız. O bizlere bir sunum yapıyor. O sunumda da önümüzdeki süreçte Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının ekonomide neler yapabileceğini, şuanda gelinen noktanın ne olduğu ve gitmesi gereken noktanın neresi olacağını tarif ediyor. İçerikli ve güzel bir sunumu var. Tabi her geçen gün sunuma ilaveler oluyor. Biz her şehre gittiğimizde de farklı bir şey gözlemliyoruz. Yarında Bartın’dayız ve iş dünyasıyla buluşuyoruz.”