Suç makinesi Bartın'da yakalandı!

Mala zarar verme, hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal, yağma gibi suçlardan 26 adet kaydı olan ve 10 farklı ilde işyeri ve kurumdan hırsızlık konularından dosya firarisi olarak aranması olan Sinan K. isimli şahıs Bartın'da yakalandı.

Suç makinesi Bartın'da yakalandı!

Mala zarar verme, hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal, yağma gibi çeşitli suçlardan 26 adet kaydı olan ve 10 farklı ilde işyeri ve kurumdan hırsızlık konularından dosya firarisi olarak aranması olan S. K. isimli şahıs, geçtiğimiz gün saat 16.30 sıralarında Bartın’da yakalandı. Yapılan GBT sorgusunda; Kastamonu Mahkemesince hırsızlık suçundan arandığı anlaşıldı.

Şahıs ile ilgili yapılan araştırmalar neticesinde; şahsın Kastamonu iline kayıtlı ticari taksi ile saat 12.30’da Bartın’a geldiği, Bartın’a herhangi bir olaya karıştığına dair emarenin bulunmadığı ancak çevre illerle kurulan irtibat neticesinde farklı tarihlerde Karabük ili Safranbolu ilçesinde bir telefon bayisinden gece saatlerinde toplam 11 adet telefon, Zonguldak ili Gökçebey ilçesinden ise yine gece saatlerinde telefon bayisinden 7 adet cep telefonu çaldığı tespit edildi.

Yapılan üst aramasında; suçtan elde edildiği değerlendirilen toplam; 19 bin 478.9 TL, 2 adet tedavülde olmayan 500 bin eski Türk lirası kağıt para ve bir adet cep telefonu ele geçirildi.