CHIROPRACTIC SPİNE CENTER hizmetinizde!

Bartın'da  Çınçın Han'da faaliyetine başlayan CHIROPRACTIC SPİNE CENTER Fizyoterapi Merkezi bir çok davetlinin katıldığı törenle hizmete açıldı.

CHIROPRACTIC SPİNE CENTER hizmetinizde!

Gölbucağı Mahallesi  Çınçın Han’da faaliyetine başlayan CHIROPRACTIC SPİNE CENTER Fizyoterapi  Merkezinin açılışına AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı Eski  Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP İlçe Başkanı Murat Demir  ve teşkilat üyeleri iş adamları  ve temsilcileriyle çok sayıda davetli katıldı.  

“Amacımız hastalarımıza iyi hizmet”

CHIROPRACTIC SPİNE CENTER Fizyoterapi Merkezi sahibi Orkun Mekeç, açılışta yaptığı açıklamada  “Fizyoterapi alanındaki bilgi birikimi ve deneyimi ile hastalarıma en iyi sağlık hizmetini sunmayı, hastalarımın  yaşam kalitesini artırmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım  uzmanlık alanında dünya standartlarına sahip bir profesyonel olarak, sadece şehri değil,  tüm Türkiye'yi daha sağlıklı bir geleceğe taşımayı amaçlamaktayım” dedi.

ORKUN MEKEÇ KİMDİR

Orkun Mekeç,  Bartın doğumlu. İlköğretim ve lise eğitimini Bartın'da tamamlayan, başarılı bir fizyoterapist ve sağlık uzmanı olan Orkun Mekeç İstanbul Okan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden lisans derecesi ile mezun olmuş, bu alandaki uzmanlığını kazanmıştır.

Özellikle Manuel Terapi, Kayroprakti, ve Dry Needling (kuru iğneleme) gibi fizyoterapi alanındaki son tekniklerde yüksek düzeyde uzmanlık kazanmıştır.

Orkun Mekeç'in farklı sağlık kurumlarında kazandığı deneyimlerle desteklenmektedir. İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi ve İstanbul Okan Üniversitesi Acıbadem Polikliniği gibi saygın sağlık kurumlarında çalışmış, hastalarına en iyi tedavi ve bakımı sunma konusundaki kararlılığını göstermiştir. Ayrıca İstanbul'da bulunan Özel Gelişim Rehabilitasyon Merkezi ve Koşuyolu Fizik Tedavi Merkezi gibi kurumlarda da önemli roller üstlenmiştir.

CHIROPRACTIC SPİNE CENTER hizmetinizde!
CHIROPRACTIC SPİNE CENTER hizmetinizde!
CHIROPRACTIC SPİNE CENTER hizmetinizde!