Arslan'dan muhtar ve fabrika ziyaretleri

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın şehir merkezindeki Tuna, Demirciler ve Okulak Mahalleleri Muhtarları ile Yazlar Hazır Beton Fabrikası ile Dönmez Kereste ve Ahşap Fabrikasını ziyaret etti.

Arslan'dan muhtar ve fabrika ziyaretleri

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın şehir merkezindeki  Tuna, Demirciler ve Okulak Mahalleleri Muhtarlarını ziyaret etti. Tuna Mahalle Muhtarı Nihan Taner, Demirciler Mahalle Muhtarı Şeref Lülleci ve Okulak Mahalle Muhtarı Turgut Altınçubuk ile mahallelerin altyapı, güvenlik, eğitim ve sağlık hizmetleri konularında değerlendirmelerde bulunan Vali Arslan, mahalle sakinleri ve esnaflarla da bir süre sohbet etti. Ziyaretlerde  Vali Yardımcısı Zeynep Topcu, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal ve İdare ve Denetim Müdürü Ali Taşcı da yer aldı.

İki fabrikaya ziyaret birden

Nurtaç Arslan aynı zamanda Yazlar Hazır Beton Fabrikası ile Dönmez Kereste ve Ahşap Fabrikasına da ziyaretlerde bulundu.  Ziyareti sırasında Vali Arslan’a KOSGEB Müdürü Gökhan Akdağoğlu eşlik etti. Ülkemizin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, küçük ve orta ölçekli işletmelerin ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin artırılması, KOBİ’lerin rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla KOSGEB “KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı” kapsamında desteklenen işletmelerin dijitalleşen üretim süreçlerini ve işleyişini yakından inceleyen Arslan, işletme sahipleri Birkan Bilgin ve Ayhan Dönmez’den üretim, istihdam ve pazarlama faaliyetleri hakkında bilgi aldı.